2777
2789

اونهایی که نماز میخونن آیا از آثار مثبت ش تو زندگی چه چیزهایی بوده؟

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیتونم☹️

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
از نماز انتظار خاصی نداشته باش بخونی تو زندگیت اتفاقی نمیفته 

کی گفته

از وقتی نماز میخونم وسر قنوت دعا میکنم تمام حاجتام براورده شده

حس خیلی خوبی دارم وارومم 

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏

نماز رو برای اتفاق خاصی نباید بخونید 

برای شکرگذاری از خدا و اعتقادتون باید بخونید

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
بعد ناامید میشی چرا انقدر خوب و خفن نبود که بقیه میگن

بستگی‌داره با‌چه‌معرفتی بخونه ما متاسفانه تو شناخت مسایل دینمون قصور‌ میکنیم اگه پ موردش مطالعه داشته باشه همزمان که میخونه حس و حال های عجیب و فوق العاده ای بهش دست میده بد بختانه ما فلسفه خیلی از اعمالمون رو نمی‌دونیم منم یه زمانی اینطوری بودم از هی‌چی لذت نمی‌بردند نه نماز نه روزه نه ....

کی گفته از وقتی نماز میخونم وسر قنوت دعا میکنم تمام حاجتام براورده شده حس خیلی خوبی دارم وارومم&nb ...

تو را خدا تو قنوتات منم دعا کن 

دعا کن خدا ارامشم بده خستم دعا کن دخترم بی قراریاش خوب بشه یه شب خواب درست ندارم 😭

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
اقای قرائتی

بله وظیفه انسان 

اما شما گفتی نباید انتظار داشت خوب توداری خدارو بابت اینکه هست شکر میکنی وخود خدام گفته من دعا با نمازو بیشتر میپسندم 

سودنماز برای ما اینه

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏
بهش به چشم یه وظیفه نگاه کن نه یه کاری که در برابرش منفعتی ببری  حرفای آقای قرائتیه

امضاتون عالیه

خیلی عاقلید

استارتر جان منم تنبلی میکنم تو نماز...میخونما ولی با تنبلی

فقط دوستمون درست میگن به چشم وظیفه نگاه کن  و اینکه فقط و فقط ارامش داره نماز و اینکه تو مشکلات روت میشه از خدا چیزی بخوای

وگرنه بخوای بگی نماز بخونم مشکلاتم حل میشه نه

اونوقت این همه نماز گذار باید بدون مشکل بودن