2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

205 بازدید | 19 پست

من با سه تا دختر دایی هام خیلی صمیمی هستیم صمیمیتمون ولی در حدی نیس ک رازامونو بهم بگین

فاطمه و زهرا دو تا خاهرن و اون یکی دختر داییمم تهمینس اسم گذاری کردم متوجه شین 

اما جدیدا متوجه شدم اونا خیلی جوشون صمیمی تره انگار یه رازایی باهم دارن ولی ب من نمیگن یا میرن بیرون ب من نمیگن ، درصورتی ک من هرجا میرم بهشون میگم اونام بیان ، خیلی ناراحت شدم 🙂 

درحدی ک ب قطع رابطه فک میکنم ، با تهمینه بیشتر میرم بیرون پیش من رگباری بده فاطمه و زهرا رو میگه اما وقتی تو جمعیم میره بغلشون میکنه یا باهاشون میره بیرون ب من نمیگه یا خیلی رابطشو با اونا خوب داره 

مثلا اینا روزای تعطیل باهم هماهنگ میشن میرن خونه مامانبزرگم اما ب من نمیگن ، مثلا گاهن پیش اومده منم رفتم و اونجا با جمعشون رو ب رو شدم 

رفتارشون باهام خوبه اما ازین تصادا خیلی گیج شدم

ب نظرتون چیکار کنم راهنماییم کنید🙂

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩
دوسشون داری ؟

چ ربطی ب دوس داشتن داره وقتی برام ارزش قائل نیستن و اصن ب فکرم نیستن 

تو بودی چیکا میکردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالتونخ  متاهلین یا مجرد

سنامون بهم نزدیکه در حد یکی دوسال اختلاف

چ ربطی ب دوس داشتن داره وقتی برام ارزش قائل نیستن و اصن ب فکرم نیستن  تو بودی چیکا میکردی

ربطش اینه اگه دوسشون دارم یجور بتونم‌ رابطمو صمیمی تر کنم ، یعنی تو برو سمتشون

اگه نشد و ارزششو نداشت رابطتو کمرنگ کن

منم با دختر داییام اوکیم 

.

احترام نمیزارن قطع رابطه کن

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
احترام نمیزارن قطع رابطه کن

خیلی ناراحتم خیلی 

از دورویی و اینکه منه ساده هرحا میخاستم برم بفکرشون بودم

دقیقا

والا احترام مهمه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خیلی ناراحتم خیلی  از دورویی و اینکه منه ساده هرحا میخاستم برم بفکرشون بودم

مث خودشون باش 

ربطش اینه اگه دوسشون دارم یجور بتونم‌ رابطمو صمیمی تر کنم ، یعنی تو برو سمتشون اگه نشد و ارزششو ندا ...

میدونی ازینک ب من نمیگن یا انگار تو جمعشون غریبم ناراحتم