2777
2789
عنوان

توروخدا دعام کنید خانمابعد۶سال انتظار ۶ روز پیش ای وی اف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 49 پست
اره من سری اول ک پارسال بود خیلیییی استرس داشتم .اما امسال واقعا ارومم . فک میکنم ۳ روزه

بسلامتییی عزیزمممم مال منم سه روز ه بودن انشالله هر چ زودتردوتامونم بیایم خبر بارداریمونو بدیم 

یک صلوات بفرس منم مامان شمممم
بسلامتییی عزیزمممم مال منم سه روز ه بودن انشالله هر چ زودتردوتامونم بیایم خبر بارداریمونو بدیم 

انشالله😍

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خیلی مثبت فک میکنم سع میکنم خودمو مشغول کنم ولی روزا خیلی سخت میگدرن خیلی والا خیلی امیدورام ان ...

سلام عزیزم، چی شد آی وی اف کرده بودی، بارداری الان؟ 

برای شادی روح پدر و مادرم لطفا صلوات بفرستین   
اره من سری اول ک پارسال بود خیلیییی استرس داشتم .اما امسال واقعا ارومم . فک میکنم ۳ روزه

سلام عزیزم آی وی اف کرده بودی چی شد بارداری الان؟؟ تویه تاپیک خوندم دوسداشتم بدونم 

سلام عزیزم آی وی اف کرده بودی چی شد بارداری الان؟؟ تویه تاپیک خوندم دوسداشتم بدونم 

شنبه باید آزمایش بدم عزیزم .

سلام عزیزم، چی شد آی وی اف کرده بودی، بارداری الان؟ 

سلام عزیزم والا روز دوازده رفتم ازمایش گفت مشکوکه بتام ۱۴ونیم بود گفت پنج شنبه بیا حالا ب امید خدا فردا قزاره برم دیگه دعا کن عزیزم

سلام عزیزم والا روز دوازده رفتم ازمایش گفت مشکوکه بتام ۱۴ونیم بود گفت پنج شنبه بیا حالا ب امید خدا ف ...

سلام گلم به سلامتی، چی شد

سلام عزیزم والا روز دوازده رفتم ازمایش گفت مشکوکه بتام ۱۴ونیم بود گفت پنج شنبه بیا حالا ب امید خدا ف ...

چیشد جواب آزمایشت؟؟ من امروز روز ۱۶ آزمایش دادم بتام ۱۰ بود گفتن مشکوکه ۳روز دگه تکرار کن

چیشد جواب آزمایشت؟؟ من امروز روز ۱۶ آزمایش دادم بتام ۱۰ بود گفتن مشکوکه ۳روز دگه تکرار کن

سلام عزیزم تو خوبی والا منفی شد روز ۱۳ ۱۴ونیم بود بعدش سه روز بعد رفتم تکرار ب جای اینکه بره بالا اومده بود پایین کاش لامصب همون روزم مشکوک نمیومد همون باعث شد چ قد امیدوار بشم و بعدش خیلی خیلی دلم بشکنه

سلام عزیزم تو خوبی والا منفی شد روز ۱۳ ۱۴ونیم بود بعدش سه روز بعد رفتم تکرار ب جای اینکه بره بالا او ...

الهی عزیزم . منم بتام ۲ بود ۲روز بعد رفتم شد۱۰ فردا میخوام برم امیدوارم بره بالا🥲😭

الهی عزیزم . منم بتام ۲ بود ۲روز بعد رفتم شد۱۰ فردا میخوام برم امیدوارم بره بالا🥲😭

انشالله عزیزم انشالله ک رفته بالا ب امید خدا