2821
2789

ب سلامتی سومیشو زدم و انشاءالله ریشه کن بشه بزودی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تکی دبیدستان خوندیم سرماخوردگی واکسن نداره چون ویروسش جهش میکنه و اگر بخواییم واکسن بسازیم برای هر جهش باید واکسن درست کرد

ویروسی که که جهش کنه واکسن قبلی روی جهش اثر نمیکنه برای همینه میگن اومیکرون واکسنا رو دور میرنه

تو دنیایی که همه چیزو از علم داریم تنها راه چاره ایه که داریم

درسته که راه اصلی رو این واکسن ها طی نکردن اما باید به علم اعتماد کرد، کم شدن امار قبل این ویروس جدید هم از اثرات واکسن بود

پس کلا بی تاثیر واکسن؟ 

برای هر جهش واکسن اثر میکنه و اینکه یک واکسن تا به مرحله نهایی برسه چتد سال طول میکشه نه ۶ ماهه درست بسه

واکسن بچه ها رو میزنیم چون حسابی امتحان شدن و آزمایش پس دادن

آفرین دقیقاً  خواهرزاده م دانشجوی پزشکیه همینو می گفت

من کلا میخام بدونم واکسن کرونا خطرناک نیس؟ 

خیلیا میگن انگار ویروس کرونا رو به بدن تزریق میشه و بعدا تو بدن یه روزی ویروس فعال میشه

پس کلا بی تاثیر واکسن؟ 

بله  امروز دکتر طبرسی مجری ازش می پرسید که آیا کم شدن آمار فوتی وکرونا دلیلش واکسنه؟   دکتر گفت نه دلیلش اینه که تو یه بازه زمانی تعداد کثیری تو موج دلتا مبتلا وفوتی داشتیم  وروند طبیعی ویروس اینه که بعد اینکه به اوج رسید واپیدمی وهمه گیری به وجود اومد به مرور فروکش می کنه  که تو ایران این اتفاق افتاده

من کلا میخام بدونم واکسن کرونا خطرناک نیس؟  خیلیا میگن انگار ویروس کرونا رو به بدن تزریق میشه ...

عزیز واکسنی ک زده میشه ویروس ضعیف شدس یا از دی ان ای ویروس

میره توی بدن..گلبولهای سفید میفهمن این مدل چیز ی چیز نخالس وچون صعیفه راحت باهاش مبارزه میکنن ومن بعد میدونن وباهاش مبارزه میکنن

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
من کلا میخام بدونم واکسن کرونا خطرناک نیس؟  خیلیا میگن انگار ویروس کرونا رو به بدن تزریق میشه ...

راستش خیلیا رو دیدم که کرونا نگرفتند و مدتی بعد دودوز مبتلا شدند  واینکه عوارض بعدیش فعلاً مشخص نیست  ولی عوارض جانبی خیلیا از ریزش شدید مو وبه هم خوردن هورمونها وپریود شاکی بودند

سینوفارم هر چند صد نفر یه کشته داره بقیه واکسنا رو نمیدونم

دوره ای که پیرمردا و پیررنا رو زده بودند بعضیا بدنشون آهن ربایی شد

اگه میخوای بزنی وقتی بزن که از سلامت خودت مطمئنی وقتی تب داری نزن خطرناکه

برای بعضیا اصلا هیچ علامتی نداره ولی بعضیا مشکل پیدا میکنند

مثلا مادرشوهرم تقریبا یک هفته فشارش بالا رفته بود الانم شکم درد داره و پی پیش نمیاد. این روزا دکتر بردیمش کفتن بخاطر واکسن هست حالا باید روده هاشو چک کنیم ببینیم از وجا هست که  بیحاله و شکم درد داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز