2777
2789
عنوان

شب شد وحالت تهوع های من شروع شد🤢🤢

3085 بازدید | 24 پست

اوایل بارداریمه شبا خیلی حالم بد میشه لرز میکنم وسردرد وحالت تهوع ولی بالا نمیارم خیلی حالم بد میشه برا چیه

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از شیش هفته تا بیست هفته شبها فقط حالم بد میشد و حالت تهوع بیحالی و شام نمیخوردم دیگه تا صبح ساعت شیش هفت بیدار میشدم تا گشنمه و حالم خیلی خیلی خوب بود  بچمم دختر شد 

مثل روانشناسا حرف میزنم مثل روانی ها عمل می کنم 💋😈👽            از سال ۹٥ خواننده خاموش بودم بلد نبودم چطوری عضو بشم 😜😝

وای نگو که من کشیدم ولی الان در این لحظه ارزوی حالت تهوع دارم چون لخته دیدم.من سه ماهو نیمم تقریبا دوسه هفتس دیگه کلا اوق میزنم گاهی بالا میارم.من خودمو خیلی عذاب دادم دمیترون کم خوردم اما تو بخور مضر نیست اول روزی دوتا بخور هر دوازده ساعت بعدش اگه شدید شد هر هستساعت بخور .من بیستو چهار ساعته تهوعم حتی اوایل از خواب بیدار میشدم بخاطر تهوع.اگه به بوها حساسی پوست پرتقال بو کن و از بوهای ازاردهنده دوری کن که حالتو بدتر میکنه

دیگه نمیام نی نی سایت
وای نگو که من کشیدم ولی الان در این لحظه ارزوی حالت تهوع دارم چون لخته دیدم.من سه ماهو نیمم تقریبا د ...

من بالا نمیارم ولی حال بدی دارم

رب به بخور، فکر کنم عطاری ها دارن ، اگه پیدا نکردی هم خود به رو بخور، خیلی موثره

اره به میخورم زیاد دوست ندارم ولی میگن خوبه

کلافه کنندس

خیلی

ماه دوم شبا تا صبح بیدار بودم

یه سنگ انگار تو معده ام بود

خوب شدم تا یه ماه پیش

که شبا بازم درد دارم حالت تهوع دارم سوزش سردل دارم سنگینم اصن یه وضعی

صبح میشه خوب میشم

ولی تموم میشه.خودم فکرشو نمیکردم اینقد زود بگذره و ففط دوماه بمونه

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
من از دیروز ۲ بار بالا اوردم منم ماه اولمه نمیتونم هیچی بخورم ویار شدید به بوها گرفتم حالم خیلی بده ...

دلم برا دخترم میسوزه همش بیحالم نمیتونم باهاش حرفم بزنم

خیلی ماه دوم شبا تا صبح بیدار بودم یه سنگ انگار تو معده ام بود خوب شدم تا یه ماه پیش که شبا بازم ...

امروز انقدر حالم بد بود اگه دخترم نبود مرده بودم بیحال افتاده بودم برام آبقند درست کرد کرد دهنم بهتر شدم