2777
2789

بچه ها من بخوام برای کنکور تجربی از الان شروع کنم از صفر

میتونم برسونم؟؟؟؟؟برای رتبه زیر چهارهزار

یه نصیحت  یا نکته ی کمک کننده ی تو خوندن درسا هم ممنون میشم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۸۰۰ اوردم اگه به نظرت موفق حساب میشم خوشحال میشم کمکت کنم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
من ۲۸۰۰ اوردم اگه به نظرت موفق حساب میشم خوشحال میشم کمکت کنم

عزیزم تبریک میگم

من تازه میخوام شروع کنم

کلاسم ثبت نام کردم

رتبه زیر چهارهزار میخوام

دراصل صفرم

میرسم تا کنکور ؟

عزیزم تبریک میگم من تازه میخوام شروع کنم کلاسم ثبت نام کردم رتبه زیر چهارهزار میخوام دراصل صفرم ...

دوازدهم صفری یا از دهم نخوندی؟

ببین من خودم از تابستونی که میخواستم برم دوازدهم شروع کردم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
دوازدهم صفری یا از دهم نخوندی؟ ببین من خودم از تابستونی که میخواستم برم دوازدهم شروع کردم

کلا از دهم نخوندم

کلاسی ک ثبت نام کردم از دهم تا دوازدهمه

ولی چون وقتمو خیلی میگیرن نمیرسم خیلی تست بزنم

کلا از دهم نخوندم کلاسی ک ثبت نام کردم از دهم تا دوازدهمه ولی چون وقتمو خیلی میگیرن نمیرسم خیلی تس ...

تست خیلی مهمه

اگ از اول مهر شروع میکردی با اطمینان بهت‌ میگفتم میرسی ولی الان سخته

باید دهم و نیم سال اول دوازدهم تا هفته سوم اسفند حتما تموم کنی و یک هفته دوره و ازمون بدی که‌ مطمئن بشی و عید یازدهم و نیمسال دوم دوازدهم بخونی و تا هفته اول خرداد اونم تموم کنی که بتونی برای جمع بندی سوال کنکور حل کنی