دوستان اصفهانی و دوستانی که تجربه داشتن پیش عالم و عارف ایت اله ناصری در اصفهان رفتند برای حل مشکل میشه بیان از تجربشون بگن؟؟یه گره کور دارم بیچاره و گرفتارم میخوام برم اونجا ولی نمیدونم جواب میدن چه روز و ساعتی هستن تورو خدا کمکم کنید
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو درخونشونو بزنید به احتمال زیاد باز میکنن ولی فکر نکنم بتونی ببینیش چون بیشتر مریض اند
تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
به عنوان كسي كه سالها اين شهر بوده اصلا نميشناسمش🤔
خیلی معروف خیابان کمال منزلشونه
تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
گلستان شهدا شهید تورجی زاده گر۷ ازدواج رو باز میکنه .خیلی ها میرند بالای سر قبرش .از همون راه دور نیت برلش کن و صلوات براش بفرست ان شااله گره کارت باز بشه