2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من کیسته مغز جنین هس ورم نیس خواهر. اما خیلی مطالعه کردم همه جا دیدم نوشتن هم اون جنین ها که ورم ...

اهان مال من

ورم کلیه هستش

من تو نت خوندم که زیر ۴باید باشه

مال نی نی من ۴.۳ و۴.۵هستش

اونقدارا هم شدید نیستش

انشالله که همه مامانا نی نی شونو سالم بغل بگیرن

بچه ات پسره؟ اکثرا تو پسر ها دیدم دارن انشاءالله بعد دنیا اومدن خوب میشن البته محض اطمینان بعد دنی ...

آره پسره خیلی جوش میزنم خیلی نگرانم گفت آزمایش  میتونی انجام بدی . انجام ندادی زیاد مهم نیس 

اهان مال من ورم کلیه هستش من تو نت خوندم که زیر ۴باید باشه مال نی نی من ۴.۳ و۴.۵هستش اونقدارا هم ...

انشالله . خدا خودش بهمون رحم کنه.  لامصبا ادم رو میترسونن. هر چند دکتر من کاملا با ارامش برخورد کرد و حتی خندش گرفت به هول شدن من . گفت اونکه اصلا مشکل نیس همه چی اوکیه

آره پسره خیلی جوش میزنم خیلی نگرانم گفت آزمایش  میتونی انجام بدی . انجام ندادی زیاد مهم نیس&nbs ...

عزیزم من اطلاعات بیشتری ندارم

استرس برات سم انشاءالله چیزی نیست

هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آره پسره خیلی جوش میزنم خیلی نگرانم گفت آزمایش  میتونی انجام بدی . انجام ندادی زیاد مهم نیس&nbs ...

انتی هم گفت پسر؟ من دیدم خوب میشن اینا نگران نباش

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)