2777
2789

خانما پسر خواهرم 7ماهشه شنوایی سنج گفته 60درصد نمی شنوه 

دکترم همین گفته. کسی بود تو اقوام یا خودشون این مشکل داشته چیکار کردید دارم دق میکنم اگه کسی هست راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی😟چرا تو شنوایی سنجی اولش.متوجه نشدن ؟؟؟؟یعنی به صداها واکنش نشون نمیده ؟؟؟البته هنوزم دیر نشده ...

تو بیمارستان چک کرده بودن برگه دادن به خواهر از اینور بچه تب کرد تبش پایین نیومد بردنش گفتن منرژیت بعد یک هفته گفتن عفونت بوده. تشخیص اشتباه بوده بعدش خواهرم دکتر میبرد ولی کسی بهش همچین چیزی نگفت دیدیم صداهای مارومتوجه نمیشه. به خواهرم گفتیم اونم امروز برده گفتن60درصد شنوایی نداره 

بچه ی خواهرت کم شنواست.باید حتما برید بهزیستی تشکیل پرونده بدید و براش سمعک بگیرید.از همین الان باید سمعک بذاره تا مثل بقیه بچه ها بشنوه و بتونه حرف بزنه.هرچی دیرتر سمعک بذارید .بچه دیرتر زبون باز می‌کنه.حتما هم کلاس های گفتار درمانی ببرید.

پسر منم کم شنوا بود.از شش ماهگی براش سمعک گذاشتم و الان ۱۴سالشه.الحمدلله که خوب حرف میزنه.و اینکه مرتب گفتار درمانی و تربیت شنیداری.کلاس مختص بچه های کم شنوا می‌بردم.هفته ای سه جلسه.و شکر  خدا مثل بچه های عادی حرف زدن رو شروع کرد.هزینه سمعک خیلی زیاده الان قیمتش حدود هشت میلیونی هست.بهترین کار اینه برید بهزیستی و درخواست سمعک بدید.احتمالا تو نوبت هم بذارنش