2777
2789

اینا رو بکشی نمیتونن نصیحت نکنن و سوال نپرسن حالا ببین

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا نگید نکن حیفه ما بچه میخایم بعد تو میخای سقط کنی فلان، مطمعنن کسی کخ قصد سقط داره بسته به شرایطش تصمیم میگیره نمک رو زخم نپایشد

این زندگی خودته، به روش خودت زندگی کن😉

راه حل پیدا کردی به منم بگو،من سه تا سقط داشتم هر سه تاش بخاطر تشکیل نشدن قلب بود ماه پیش اخرین سقطم بود الان سه روز از پریودم میگذره امروز تست زدم مثبت بود دارم دیونه میشم نمیخوام دوباره برم دکتر بگن تشکیل نشده برو سقط کن میخوام خودم جلوتر سقط کنم تا خیالم راحت بشه 😔 

راه حل پیدا کردی به منم بگو،من سه تا سقط داشتم هر سه تاش بخاطر تشکیل نشدن قلب بود ماه پیش اخرین سقطم ...

وای از کجا میدونی اینم قلب نداره دوستم ۲ بار باردار شد قلبشون تشکل نشده بود سقط کرد سومی سالم بود به دنیا اومد 

راه حل پیدا کردی به منم بگو،من سه تا سقط داشتم هر سه تاش بخاطر تشکیل نشدن قلب بود ماه پیش اخرین سقطم ...

عزیزم شاید انقد استرس میگیری قلب نینیت تشکیل نمیشه

من خودم بخاطر استرس ۲بار سقط کردم نی نی مو

خب از اول تحت نظر دکتر باش.

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

ک بگه چی باعث میشه و اینا.البته نگران نباش ب امید خدا بقلش میکنی

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
وای از کجا میدونی اینم قلب نداره دوستم ۲ بار باردار شد قلبشون تشکل نشده بود سقط کرد سومی سالم بود به ...

این چهارمیه،اخه الانم مثل بارداری های قبلم هیچ علائمی ندارم وفقط خوابم میاد 

عزیزم شاید انقد استرس میگیری قلب نینیت تشکیل نمیشه من خودم بخاطر استرس ۲بار سقط کردم نی نی مو

من بخاطر استرس تمام زندگیم مختل شده الانم بابام به شدت حالش بده هر دکتر و بیمارستانی میبریم فقط هربار میفرستن ازمایش و سونو و کلونسکوپی و نوار اعصاب خیلی شرایط بدی دارم میدونم الانم بخاطر نگرانی و استرس پدرم بازم بدنم جواب نمیده برای بارداری