راه حل پیدا کردی به منم بگو،من سه تا سقط داشتم هر سه تاش بخاطر تشکیل نشدن قلب بود ماه پیش اخرین سقطم ...
شما تا هفته ی دوازدهم وقت داری عزیزم واسه تشکیل قلب اصلا عجله نکن..
میوه ی به زیاد بخور و سوره ی مبارکه ی یاسین رو هر روز بخون واسه تشکیل قلب عالیه این دو روش..
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اولی که خودش افتاد دومی و سومی از طریق ماما نامه سقط گرفتم با قرص واژینال
ولی خدا برای کسی نیاره با قرص خیلی سخت تر از طبیعیش بود من طبیعی ساعت ۴ ظهر دردم شروع شد ۱۰ شب کامل سقط شد دردم قطع شد ولی اونا دوتا که با قرص سقط کردم دو روز درد شدید داشتم و چندماه خونریزی تا کامل دفع شد
لطفا این افکار قدیمی پوچ رو بزارید کنار ک میگید مابگیم شریک قتل میشم وفلان اگ شمام شرایط منو داشتید مطمنن مجبور میشدید کارمون انجام بدین من خودم دیوونه وار عاشق بچه م همیشه ازبچه گی از خدا خواستم ی بچه سالم داشته باشم ولی الان اصلا شرایطشو ندارم آدم باید بین بد بدتر باید یکیو انتخاب کنه من مجبورم اون راهی ک بد هست روانتخاب کنم