2777
2789
راه حل پیدا کردی به منم بگو،من سه تا سقط داشتم هر سه تاش بخاطر تشکیل نشدن قلب بود ماه پیش اخرین سقطم ...

شما تا هفته ی دوازدهم وقت داری عزیزم واسه تشکیل قلب اصلا عجله نکن..

میوه ی به زیاد بخور و سوره ی مبارکه ی یاسین رو هر روز بخون واسه تشکیل قلب عالیه این دو روش..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بخاطر استرس تمام زندگیم مختل شده الانم بابام به شدت حالش بده هر دکتر و بیمارستانی میبریم فقط هربا ...

اسرس خیلی بده

انشالله خدا به دلت آرامش بده

سقط زیادی هم خوب نیست بعد رحمت به سقط عادت میکنه

تو الان باید بیشتر به فکر تو دلیت باشی

انشالله به حق شش ماهه امام حسین که نینیتو سالم بغل کنی

منم خودم از علی اصغر حاجتمو گرفتم

راه حل پیدا کردی به منم بگو،من سه تا سقط داشتم هر سه تاش بخاطر تشکیل نشدن قلب بود ماه پیش اخرین سقطم ...

اونایی که قلبشون تشکیل نشد چطوری سقط کردی؟

گروه نارنجی🧡 وزن اول ۷۵🧡 هدف اول ۷۰🧡 هدف دوم ۶۵🧡 هدف 
اونایی که قلبشون تشکیل نشد چطوری سقط کردی؟

اولی که خودش افتاد دومی و سومی از طریق ماما نامه سقط گرفتم با قرص واژینال 

ولی خدا برای کسی نیاره با قرص خیلی سخت تر از طبیعیش بود من طبیعی ساعت ۴ ظهر دردم شروع شد ۱۰ شب کامل سقط شد دردم قطع شد ولی اونا دوتا که با قرص سقط کردم دو روز درد شدید داشتم و چندماه خونریزی تا کامل دفع شد 

اولی که خودش افتاد دومی و سومی از طریق ماما نامه سقط گرفتم با قرص واژینال  ولی خدا برای کسی نی ...

اونی که طبیعی سقط شد هفته چند بود؟منم بارداریم پوچه الان هفته نه هستم فقط لکه بینی دارم 

گروه نارنجی🧡 وزن اول ۷۵🧡 هدف اول ۷۰🧡 هدف دوم ۶۵🧡 هدف 
 اونی که طبیعی سقط شد هفته چند بود؟منم بارداریم پوچه الان هفته نه هستم فقط لکه بینی دارم 

سلام عزیزم بیاین توی پیج دایرکت یا اپلیکیشن مشورپ خانم دکتر راهنمایی کنند.

دکتر فریبارحیمی

کارشناس زنان وزایمان وبیماریهای زنان واختلالات جنسی و تعیین جنسیت و...

fariba.rahimi.midwife@

کسی میخواد سقط کنه واقعا نمیاد تو نی نی سایت  حتمن میخوای منصرفت کنن. که آمدی میپرسی. چون هیچکی ...

من اگه اومدم پرسیدم واس این بوده ک تجربه ای نداشتم انقد سرچ کردم هرجا ی چیز گفتن همش امتحان کردم نشده ک اومدم تزریقه بپرسم ببینم تجربه ای داشتن یانه

لطفا این افکار قدیمی ‌پوچ رو بزارید کنار ک میگید مابگیم شریک قتل میشم وفلان اگ شمام شرایط منو داشتید مطمنن مجبور میشدید کارمون انجام بدین من خودم دیوونه وار عاشق بچه م همیشه ازبچه گی از خدا خواستم ی بچه سالم داشته باشم ولی الان اصلا شرایطشو ندارم آدم باید بین بد ‌بدتر باید یکیو انتخاب کنه من مجبورم اون راهی ک بد هست روانتخاب کنم