2777
2789
عنوان

چطوری ممکنههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 35 پست
روحیم داغون کردن بیترادبا🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

منم چند سال پیش که کلاس هشتم بودم پسرداییم بهم گفت دانشگاه میری؟

وای من اصن افسردگی گرفته بودم😂😂خیلی ناراحت شدم

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
حالا من میخوام یکم بزرگتر نشون بدم😐 میگم خوشبحاله اونا که زیادتر میزنن

شاید بستگی ب مدل لباس پوشیدنتم داره

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن هرکی میبینه میگه ۲۲ سالشه . ولی دیروز دیگه وااااقعا نمیدونستم چی بگم

کدوم شهر هستین ک تو مغازه و دیدار اول با ماسک میپسندن برا ازدواج؟ فک کنم مادر طرف مث مادر ارسطو تو پایتخت بوده

واقعا هم ادم تعجب میکنه فکنم یکیمون تو محاسبه سنمون اشتباه کردیم وگرنه دوتا همسن با این همه تفاوت مگ ...

ممکن نیس😂😂😂😂😂😂

خودت باش چه اشکالی داره فیس طبیعی تو بیخود دستکاری نکن بعدا پشیمون میشی

بَلْ كَذَّبُوا بِمَا لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَلَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ              منکران انکار چیزی را می‌کنند که علمشان به آن احاطه نیافته و به حقیقت و باطن آن هنوز  نرسیده است،(سوره یونس آیه ۳۹) مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه می رود میخندند...  انسانها عادت دارند چیزی را که نمی فهمند مسخره کنند...!! زمانی نه چندان دور هرکس در مورد واژه مولکول کلامی میگفت انسانی متوهم محسوب میشد درصورتیکه از هم عصران خود جلوتر بود . اینکه تو آگاهی کافی نداری و هر مطلبی با منطق تو جور در نمیاد مشکل خودتوست.. کسی  با سخنان توهین آمیز دیگران را به سخره میکشد  که ادله و سندی برای بحث ندارد. اهانت تو  گویای شخصیت و عقل ناقص تو است.افرادی که مدام مریض میشوند، به سرزنش کردن افرادی که مریض نمی شوند ادامه می دهند، و آنها را دلیل بیماری خود می دانند. به جای اینکه بپرسند آنها برای سالمماندن چه می کنند؟ التماس تفکر

غصه نخور اون خانم خیلی خوش اشتها بوده واسه مرد چهل ساله دختر بیست ساله میخواسته

منم مثل تو ام

سنمون بالا نشون داده نمیشه به خاطر ظاهرمون

به خاطر رفتار و طرز برخثردمونه، بالغانه رفتار میکنیم

من تو چهارده سالگی خواستگارام شروع شدن 

ببین اونا چه داغونایی بودن، تو سن بلوغ از من خوششون میومد😂

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
کدوم شهر هستین ک تو مغازه و دیدار اول با ماسک میپسندن برا ازدواج؟ فک کنم مادر طرف مث مادر ارسطو تو پ ...

شهر ما چون کوچیکه دیگه مهم نیس ... رفتار طرف و نگاه میکنن بعد میان بزور ماسک آدمو میکشن ک ببینن چطوریه

من ۱۶۲ صدامم میگن کمتر میخوره ۲۲ ام ۲۰ میخورم تازه شوهرم ۱۳ سال بزرگتره

خوش ب حالت عزیزم