2777
2789

اره خیلی خوبه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کاموا گرونه اونقدری هم پول نمیدن که مزد زحمتت باشه اگه واسه خودت و اطرافیان یا هدیه ای چیزی بخوای خوبه یاد بگیری 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عزیزم کاموا گرونه اونقدری هم پول نمیدن که مزد زحمتت باشه اگه واسه خودت و اطرافیان یا هدیه ای چیزی بخ ...

چه شغلی روشروع کنم

هنری 

من خودم تابلو فرش بدون سفارش دارم میبافم که بعد اتمامش بفروشم

والی ادانه دادن ش باجسم ه وکارپر زحمتیه

مدرک دانشگاهی هم زیاد دارم

چه شغلی روشروع کنم هنری  من خودم تابلو فرش بدون سفارش دارم میبافم که بعد اتمامش بفروشم والی ...

میفهمم گلم

نمیدونم والا تجربه ای ندارم گلم 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

کار هنری بیشتر بخاطر علاقست میتونی سیاه قلم دوره ببینی شاگرد بگیری راحت میتونی شاگرد بگیری، از بافتنی دنبال درآمد خیلی خوب نباش الان دیگه کمتر استفاده میشه، دنبال چیز جدیدتر باش

کار هنری بیشتر بخاطر علاقست میتونی سیاه قلم دوره ببینی شاگرد بگیری راحت میتونی شاگرد بگیری، از بافتن ...

اخه این همه ندرک دارم

مدرک

حتی آستاندقدس گفت مرمت اثارمیخوایم نه مرمت بنا

رشته اام هام به ترتیب

فرش

مرمت بنا

وارشد هم تاریخ وتمدن خوندم

سراغ رشته ای نیست که نرفتم

اخه این همه ندرک دارم مدرک حتی آستاندقدس گفت مرمت اثارمیخوایم نه مرمت بنا رشته اام هام به ترتیب ...

خودم پیگیر نبودم

یکسالخ به فکر کارم

وکاربیرونم امسال مدتی شرکت ساختمانی مشغول شدم

که تعطیل شد

کلا این همه درس خوندم

بیست سال فقط درس خوندم

درگیر این رشته واون رشته بودم

من کسیو میشناسم از فرش بافتن اونقدر درآمد خوبی درمیاره که جبران زحمتش بشه،البته اون خریدار خودشم پیدا کرده اگه بتونی بازاریابی کنی فرشم عالیه البته من خوب نمیشناسم ولی اون تابلو فرش نفیس می بافه

من کسیو میشناسم از فرش بافتن اونقدر درآمد خوبی درمیاره که جبران زحمتش بشه،البته اون خریدار خودشم پید ...

من الان همینی که روی دار دارم ایراد داره میخوام ببرم استاد بافتده ببینه و رفعش کنم

آرا بدون ایراد وطرحهای خاص درامد خوبی داره

فروش داره چه چیزی ببافم

اگه هزینه رو بتونی برای تامین کاموا با جنس خوب کنی اره بخصوص عروسک 

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
باقلاب

اره