2777
2789
اتفاقا اون بنده خدا همیشه درست میکرد میداد می‌خوردیم منم همت نکردم یاد بگیرم الان باهم قهریم و هوس آ ...

هر وقت درس میخوای کنی به من بگو کمکت کنم،آش دوغای من حرف نداره

⁦❤️⁩اونی که از همه سره خدای بالاسره⁦❤️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا خیلی هم خوبه منم همینجور درست میکنم دیگه !! چشه؟؟؟

چش ک نیس خواهر؟؟؟؟ این چ وضعشه ابرو هرچی آش دوغه بردین شما ، هرکی تا الان آش دوغ دوس داشت با دیدن این عکس دیگ دوس نداره بعد میگی چشه؟؟؟؟؟؟ بلد نیستین درست نکنین این چ وضعشه آخه ‌مگ مجبوری خواهر؟؟؟؟؟؟؟

همه دنیام دخترم❤️
خب همه اش دوغا زرد میشه😶😅

نه دوغ مگه زرده ، اول یک یا دوتی تخم مرغ رو با برنج هم میزنی یک دست سه کلا قاطی شده بعد رو شعله دوغ رو بهش اضافه می‌کنی و هم میزنی ، قل زد سبزی و نخود اضافه می‌کنی می‌ذاری جا بیوفته و در آخر نعنا داغ روش می‌ریزی ، بعضیا هم همراه نخود گوشت چرخ کرده قل قلی اضافه میکنن خوشمزه تر میشه ، رنگش زرد نمیشه مگر تخم مرغ طبیعی که زردیش پررنگتر باشه بزنی

چش ک نیس خواهر؟؟؟؟ این چ وضعشه ابرو هرچی آش دوغه بردین شما ، هرکی تا الان آش دوغ دوس داشت با دیدن ای ...

عزیزم ذاعقه ها متفاوتع

هر شهر هم یه جوری درست می‌کنه دیگه!!!

شهر ما و‌اطرافش همه اینجوری میپسندن و درست میکنن

والا منم همون اش رو همبنجور سفید و کمی شل درست میکنم !!!!

ضمنا ما با برنج درست نمی‌کنیم با بلغور درست میکنیم 

الان مثلا یه عکسی که اون خانوم فرستاد آش دوغ رو زرد کرده بود و خیلی سفت شده بود من خوشم نمیاد !!!

عزیزم ذاعقه ها متفاوتع  هر شهر هم به جوری درست می‌کنه دیگه!!! شهر ما و‌اطرافش همه اینجوری میپ ...

گفتم ک دیگ ازین ب بعد بهتر درست کنی اگرم نمیتونی درست ‌نکن خواهش ازت میکنم دیگ بسه

همه دنیام دخترم❤️
گفتم ک دیگ ازین ب بعد بهتر درست کنی اگرم نمیتونی درست ‌نکن خواهش ازت میکنم دیگ بسه

وا چقد بد حرف میزنی شما 

چندسالته ،،،،،،،چقد بی ادبی ،،،،،این چه طرز حرف زدنه !

اشتباه کردم ریپلایت کردم خداحافظ