2777
2789

به شخصه به هیچ جا مثل بقیه دوستام فرقی ندارن برام

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ندارم

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
والا عرض کنم خدمت شریفت که بعضی ها به ازدواج بعضی ها به شکست و بعضی ها به ف....میروند 🙂🙂🙂

و یک مطلب که از همه مهتر یادتون رفت 

به شکستن دل امام زمان و خانواده ها هم هست

.
خب خیلی بهتر فرقی که نداره مثلا من دخترم با دوست هایی که مثل خودم دخترن خوش میگذره اینجوری گناه هم ن ...

چه گناهی ؟ رابطه معمولی که ایرادی نداره 

در ثانی دخترا یه حس حسادت تو وجودشونه که پسرا ندارن به عنوان یه دوست و معمولا هم با معرفت ترن 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چه گناهی ؟ رابطه معمولی که ایرادی نداره  در ثانی دخترا یه حس حسادت تو وجودشونه که پسرا ندارن ب ...

خب به هر حال قرآن گفته گناهه 

بعضی دوست ها هستن که خبلی با مرام اند و دختر اند مثل امروز دوستم خودش سوال 3 نمره ای رو اشتباه زد از روی کتاب فهمید به یک بهانه اومد داخل به من درستش رو گفت و من نوشتم می‌تونست نکن و حسادت کنه که من بهش بگم اون نفر اول شود خودم آخر ولی گفت... بستگی به طرف ام داره

.
خب به هر حال قرآن گفته گناهه  بعضی دوست ها هستن که خبلی با مرام اند و دختر اند مثل امروز دوستم ...

عذر بد تر گناه ! 

گناه شما هم چندان کمتر از این گناه نیست عشقم