2777
2789

از زمانی که ۱۶ سالم بود و بابام هر ماه بهم ۱۵۰ میداد و میگفت تا اخر ماه دیگه هیچ پولی بهت نمیدم

یاد گرفتم پولم رو مدیریت کنم😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمونو بی پول میکنیم دیگه نمیتونیم ولخرجی کنیم

مثلا اول ماه سکه میخرم

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN

همه پولهامو میریزم تو کارتی که خونست و رمز دوم نداره . دنبالم نمیبرم . اندازه نیازم میزارم بمونه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

منم نمیتونم جلو خودمو بگییرم هر ماه میگم این سری حقوق گرفتم خرج الکی نمیکنم بعد مببینم یچیزی لازممه میگم خب واجبه باید بخرم همیشه هم وسط ماه کم میارم مجبورم تا اخر ماه چشممو ببندم هیچی نخرم😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

ولی تصمیم گرفتم از این ماهه جدید هزینه رفت و امدمو نقد بزارم تو کیفم و یه مقدار از حقوقممم تو کارت پس اندازم بریزم و یه مقدار مشخصی خرج کنم

منم نمیتونم جلو خودمو بگییرم هر ماه میگم این سری حقوق گرفتم خرج الکی نمیکنم بعد مببینم یچیزی لازممه ...

خوب چرا همون اول ماه چشمتو نمی‌بندی که ولخرجی نکنی😁😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
خوب چرا همون اول ماه چشمتو نمی‌بندی که ولخرجی نکنی😁😁

آخه نمیشه مثلا این ماه من لباس گرم نیاز داشتم مجبور شدم یه تومن برم لباس بخرم ولی دیگه تا دو سه سال نمیخام بخرم لباس گرم حالا هم یه سری مراقبت پوستیام تمام شده منتظرم حقوق بگیرم بخرم یه مراسم جشن هم در پیش داریم اونم خرج داره😅 چه میشه کرد پول در میاریم که خرج کنیم حقوقها کمه خواهر نمیرسه دیگه