2777
2789
عنوان

خانومای وارد ب اینستا لطفا میاید

88 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من اینستا نصب کردم تو گوشی خودم بعد شوهرم خبر نداره وارد حساب که میشدم دستم رفت رو ذخیر گذره واژه الان هر وقت نصب میکنم شماره تلفونو رمزم میاد بالا میخوام گوشیمو عوض کنم بعد این گوشیمو شوهرم میبره اگه بخواد خودش با خط خودش نصب کنه شماره منم روش میفته چکار کنم حذف بشه اون گذر واش که خود کار نیاد ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره اینستا نصب کن یا از تنظیمات برو حذف کن گذرواژه ذخیره شده

خوب همون دیگه حذفش میکنم دباره نصب میکنم لعنتی گذرواش خود ب خود میاد  هر کاریم کردم گذر واژش حذف ند چکار کنم

خوب همون دیگه حذفش میکنم دباره نصب میکنم لعنتی گذرواش خود ب خود میاد  هر کاریم کردم گذر واژش حذ ...

برو تنظیمات بعد باید بری تو‌حریم خصوصی روی گذرواژه بزن اون پایینا نوشته ذخیره گذرواژه اونو تیکش رو‌بردار .من خودم اینستا ندارم ولی یه همچین مسیری داره.تو تنظیمات دنبالش بگرد

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
برو تنظیمات بعد باید بری تو‌حریم خصوصی روی گذرواژه بزن اون پایینا نوشته ذخیره گذرواژه اونو تیکش رو‌ب ...

گشتم همه هم غیر فعال کردم ولی نشد متاسفانه هی نمیدونم چکارش کنم اخلاقشم سگ سگ خدا نصیب هیشکی نکنه خاهر

گشتم همه هم غیر فعال کردم ولی نشد متاسفانه هی نمیدونم چکارش کنم اخلاقشم سگ سگ خدا نصیب هیشکی نکنه خا ...

چیبگم والا 

گوشیتو ریست کن

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
سلام ممنونم یعنی هیچ راهی نداره بدبخت شدم😔

میتونی ببری بیرون یه فلشش کنی خب فقط اطلاعات توش پاک میشه