_خستم! _ازچی؟ _ادما! _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی! _هه،من الانشم یه مردم. _پس چی؟ _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!
مرگ که پایان همه چیز نیست باور کن همه مشکل دارن فقط تو نیستی نهایت یه سال دیگ پیش اونا ...
پیش کی؟نمیزاره درس بخونم.نمیزاره کار کنم !چه مستقلی خیلی اوضام داغونه کلا دختر شادیم هنوزم خنده رو لبام هس ولی نه به زیادی قبلا
_خستم! _ازچی؟ _ادما! _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی! _هه،من الانشم یه مردم. _پس چی؟ _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا مواظب باش از اینور تصمیمات اشتباه نگیری من دور و برم اینجوری زیاد دیدم عاقل باش دختر
سعی میکنم
عزیزم تموم میشه این روزا جوری که بهش میخندی.... ان شالله یعد دانشگاه و متاهلی حله
همتون اینو میگین اما شاید تنها راه حلم شوهر کردن باشه
پیش کی؟نمیزاره درس بخونم.نمیزاره کار کنم !چه مستقلی خیلی اوضام داغونه کلا دختر شادیم هنوزم خنده رو ل ...
با دلش یکم راه بیا اعتمادشو جلب کن کم کم بهش بگو دختر های اطراف چقدر بی هدفم من دوست دارم درس بخونم و هدف داشته باشم و از این دختر های سرگردان نباشم کم کم آماده اش کن ظاهراً مدل ذهنیش اینطوریه حتی بپرس به نظرت چه رشته آیی برم به نفعم هست کم کم مستقل شو و هیچ وقتم به خاطر فرار از خانواده ازدواج نکن
خدا مادرتون رحمت کنه🖤 هیچ وقت دیگ ب خودکشی فک نکن چون الان تو تنها امید و دلیل پدرتی این امیدو ازش ...
بازم میگم من همه ی توانمو دارم رو هم میریزم تا از پادر نیام
با دلش یکم راه بیا اعتمادشو جلب کن کم کم بهش بگو دختر های اطراف چقدر بی هدفم من دوست دارم درس بخونم ...
همه ی راه ها رو امتحان کردم اما همیشه حرف باید حرف خودش باشه.
همتون اینو میگین اما شاید تنها راه حلم شوهر کردن باشه
البته نه ازدواج چشم بسته،
کمی تحمل کن،... تا وقتش برسه
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
فقط باید یک لحظه هم خدارو فراموش نکنی هنین فرمون برو جلو
ایشالا که به دست انداز برخورد نکنم چون سرعتم زیاده وتنهو
البته نه ازدواج چشم بسته، کمی تحمل کن،... تا وقتش برسه
دیگه برام مهم نیس کی باشه و چیکاره فقد حل شع