2777
2789
عنوان

هققق دلم خودکشی میخاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به کارش ندارم هی غر میزنه چن شب پیش کلی دعوام کرد اخر کار به کتک کاری کشید دلیلش این  بود ...

ای بابا پدرتون بد دل تشریف دارن ...اما تو باید خودت و بهش ثابت کنی بگو فردا پس فردا میخوام برم دانشگاه بابا میخوای با کی برم؟؟؟ اگه داداش بزرگتر داری اون بره مغازه و اون تورو این ور و اون ور ببره باور کن یکم که بگزره عادت میکنه 

[QUOTE=222074902]واییی من شوهر خاله ام انقدر 

از وقتی که مامانم فوت کرده بدتر شده دلم مامانمو میخاد

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!  

بابای من ...

اشتباه نکن همه این راه هارو رفتم

تهش فهمیدم بلاخره من یروز میرم و مستقل میشم و ازدواج میکنم همه چی تموم میشه 

شراطی خانواده هرکسی هر طوریه باید خودشو وفق بده قشنگم 

بابای من به حد تعصبیه الان ۱ سال فقط دسشویی رفتم فقط همین دیگ بخوام درد و دل کنم حرف زیاده

۱۹سالمه سختگیری هایش خیلی زیاده به هرکی میگم درکم نمیکنن حقم دارن چون تاحالا جای من نبودن

تموم میشه روزای بد همیشه که پیش اونا نیستی

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
یه کم خودتو اصلاح کن مطمئن باش پشیمون نمیشی

باش ولی من مامانی ندارم خاهر یا برادری ندارم که این چیزا رو بهم بگه

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!  
تموم میشه روزای بد همیشه که پیش اونا نیستی

همیشه اینو به خودم میگم ولی تو اون لحظات همچی بهم میریزه تیغو برمیدارم اما لحظه اخر پشیمون میشم

روحش شاد عزیزم

ممنون گلم

همیشه اینو به خودم میگم ولی تو اون لحظات همچی بهم میریزه تیغو برمیدارم اما لحظه اخر پشیمون میشم

مرگ که پایان همه چیز نیست 

باور کن همه مشکل دارن فقط تو نیستی 

نهایت یه سال دیگ پیش اونایی دیگ مستقل میشی میری

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
ببین درکت میکنم بابام کپیه باباته من با خودم احد بستم درسمو بخونم 3 سال دیگه که کنکور بدم هر جایی به ...

بابات میزاره درس بخونی خوشبحالت منو ازینم محروم کرده

ببین درکت میکنم بابام کپیه باباته من با خودم احد بستم درسمو بخونم 3 سال دیگه که کنکور بدم هر جایی به ...

حالا مواظب باش از اینور تصمیمات اشتباه نگیری من دور و برم اینجوری زیاد دیدم عاقل باش دختر 

عزیزم تموم میشه این روزا جوری که بهش میخندی.... 

ان شالله یعد دانشگاه و متاهلی حله

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔