2777
2789
عنوان

هققق دلم خودکشی میخاد😭

512 بازدید | 57 پست

کیا بابای تعصبی و سختگیر دارن.؟

میخام خودمو بکشم کسیم تو خونه نیست!.

تنهام!تنهای تنها کسی نیست باهاش دردو دل کنم  

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته عزیزم ؟ چی شده ؟

۱۹سالمه سختگیری هایش خیلی زیاده به هرکی میگم درکم نمیکنن حقم دارن چون تاحالا جای من نبودن

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!  
۱۹سالمه سختگیری هایش خیلی زیاده به هرکی میگم درکم نمیکنن حقم دارن چون تاحالا جای من نبودن

چه سختگیری هایی دارن ؟ لطفا دقیق تر بگو ....

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

واییی من شوهر خاله ام انقدر سخت گیر هست که من اعصابم خورد شده حالا فکرشو بکن دختر خالم چی میکشه😐😐😐😐😐😐😐

💜I'm an Army کاربری دست چند نفرههههه فازکی نیستم به مولا 
بگو چیشده ؟ من میتونم راهنماییت کنم ، خودکشی نکن چیزی درست نمیشه ، کسایی که خودکشی میکنن تو اون دنیا ...

کاری به کارش ندارم هی غر میزنه چن شب پیش کلی دعوام کرد اخر کار به کتک کاری کشید دلیلش این  بود که تنهای رفتم مغازه

خجالت بکش تو مسوولی درباره جوونت کاش منم بابام بود تعصبی بود هر چی که فکر میکنی بود ولی بود💔

دوسش دارم خیلی ولی...

کاری به کارش ندارم هی غر میزنه چن شب پیش کلی دعوام کرد اخر کار به کتک کاری کشید دلیلش این  بود ...

منم محدودیت دارم ، سعی کن باهاش کنار بیای پدر و مادر خوبی تو رو میخوان ، هر روز سه تا ویژگئ خوب پدرت رو بنویس و بهشون فکر کن ، بهت قول میدم اخلاقش تغییر میکنه ، اصلا ناراحت نباش ، به خودکشی فکر نکن 

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...