2777
2789
عنوان

بچه ها ب طلسم و جادو اعتقاد دارین؟

262 بازدید | 23 پست

خانواده من سه ساله درگیر بیمارین همه اعضای خانواده اصلا خوب نمیشن هرچی دکتر میرن انگار ن انگار انگار ک طلسم شده ان راهی دارین؟

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘

سرسجادم دعات میکنم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=222074616]اعتقاد نداشتم ولی یچیزایی دیدم که باور کردم[/QUOTمنم میگم احتمالش زیاده طلسم شدن اخه مگ میشه سه سال بیمار باشی اونم همه اعضای خانواده میرن دکتر میگ هیچی نیس قرص میده خوب میشی انگار ن انگار مشکوکه خیلییییی 

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
سرسجادم دعات میکنم

فدات شم 😍

شایدچشم خوردین... بریدپیش یه نفرکه نظرتون بگیرید

یعنی چشم خوردن بیماری میاره؟

اعتقاد که بله دارم چون خدای متعال در قران چند بار اشاره به سحر و جادوگران کرده

ولی رفتن پیش دعا نویس فالگیر شرک امام جعفر صادق لعنت کرده اون کسی که بره پیش دعانویس رو 

ذکر سبحانک انی کنت من الظامین رو هی تکرار کن ۴۰ روز روزی یکبار سوره بقره یا بخون یا پخش کن تو خونت با صدای بلند ۴ قل و آیت الکرسی بخون روزی سعی کن ۲۰ آیه قرآن بخونی 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

ما هم خاتوادگیی چنندساله  درگیر بیماریهای خیلی بدی شدیم..بدون سابقه  ژنتیکی..مال ما رو ک اصلا نمیگن هیجیت نیست.میگت اخه این مریضی مال پیراس..یه نفرمونم سالم نیست...ابرومون تو کل فامیل رفته..ارتباطمونو قط کردیم.دعانویس ب خواهرم گفته بود طلسمتون کردن...من نمیددنم طلسم هست یا نه

ن ولی خیلی دیدم جواب گرفتن یبارخالم رفتن ابنجور جاها طرف یک ساعت حدود ۵ ۶ میلیون پول جمع کرد همه هم راضی تازه شیرینی هم میدادن بفش ولی خودم ن زیاد چون اونموقع میگم خدا پس هیچکارس؟!

اگه کسی حاضره کاربریمو یا کاربریشو باهم شریک شیم ک لو نریم درخواست بده مرسی😅