2777
2789

آره چون الان منو دوس داره

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

آره

دوستان لطفا امضامو بخونید کاری بود درخدمتم

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره، همینطورم بود الانم میگه خداروشکر که اونو نگرفتم😏

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
چقد رابطه شون جدی بود و اینکه چند وقت با هم بودن

خیلی جدی حتی خواستگاری هم رفتن ولی نمیدونم چرا نشده 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

والا ماها طلای 24 عیار وسط پر قو نیستیم که ینفر فقط و فقط باید برای اولین بار تو عمرش با ما رابطه برقرار کنه و قبلش با هیچکس دیگه نبوده باشه یا هیچکسو نخواسته باشه. 

اما خب عادی ترین حالتش اینه که چه دختر چه پسر تو زندگیشون ممکنه با اشخاص متعددی یه رابطه دوستانه موقتی برقرار کرده باشن که تموم شده رفته، اگه ما اهل منطق باشیم قطعا با این قضیه کنار میایم. 

زندگی مجازیه و روزی هزار نفر عاشق میشن و هزار نفر فارق

Alone, High intelligence, Gamer