2777
2789
عنوان

خانومامیشه بیاین

393 بازدید | 63 پست

سلام من چندوقت پیش حالم بدبود

پیش یه دکترعمومی رفتم براتب بالاوسرماخورگی بعدمعاینه و....دستشوگزاشت روی سرم تبموگرفت 

بعدصورتموبوسیدحالم ازاون روزازخودم بهم میخوره هی میخام بالابیارم

من متاهلم خیلی خیلی ناراحتم کمکم کنیدچیکارکنم آروم شم 

بخداامن خیلی خانم خجالتی وسربه زیروباحجابی ام خداااایاخودت بدادم برس

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیغی دادی شکایتی

مریض نبود اونجا سر و صدا کنی؟

اخه چرا یه دکتر تو این اوج کرونا که همه ماسک دارن، میاد یه خانم بیمار رو بوس میکنه !

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
جیغی دادی شکایتی مریض نبود اونجا سر و صدا کنی؟ اخه چرا یه دکتر تو این اوج کرونا که همه ماسک دار ...

بخداااامن ماسک داشتم برداشتم چون خواست داخل دهانمومعاینه کنه سرماخورده بودم 

ازبس وقیح بودمن خیلی خیلی باحجابم

من سریع فرارکردم  بخداااخیلی خیلی ناراحتم  چه کارکنم من الان  یکم آروم شم خیلی حال ...

هیچی فقط سعی کن بهش فکر نکنی تا اومد تو ذهنت واسه خودت آواز بخون یا با یکی حرف بزن تا بره از ذهنت، من در همین حد بلدم

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
بخداااامن ماسک داشتم برداشتم چون خواست داخل دهانمومعاینه کنه سرماخورده بودم  ازبس وقیح بودمن خ ...

خود دکتر رو میگم، مگه اون ماسک نداشت !

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
بعد کدوم دکتر نابغه ای با دست تب رو اندازه میگیره؟ الان همه دستگاه دیجیتال تب سنج دارن

عزیزم خواست باتب هم بسنجه طبیعیه این 

صورتموچرااابوسید

خدایامنوبکش نمیدونم جیکارکنم یکم آروم شم بخاطرابروم ساکت موندم فرارکردم فقط