2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دستیاررنگ و لایت رایگانم سه ماهه مدرک گرفتم ببین بنظرمن پردرامدترین شغله اگربچه نداری حتمابرو بعدانری پشیمومی من بچه دارم میخام ازاشنا و خونه شروع کنم سخته بدصندلی اجاره کنم اگرشمانداریدخیلی راحت میتونی همون ارایشگاهم کارکنی یاجاهای دیگ پول دربیاری 

رنگ ولایتhaircolorist
من الان دستیاررنگ و لایت رایگانم سه ماهه مدرک گرفتم ببین بنظرمن پردرامدترین شغله اگربچه نداری حتمابر ...

نه عزیزم ازدواج نکردم 

میشه یکم راجبش توضیح بدی؟کلاس رفتی؟؟و اینکه ماهیانه چقدر درآمد داره بازار کارشم خیلی مهمه 

۲۵ دارم تقریبا

خب خودت به هیچکاری علاقه نداری؟؟ رشته های آرایشگری خیلی خوب و پردرآمدن، یکی از آشناهامون تو خونه خشکبار و چایی و چیزای عطاری رو میفروشه خیلی درآمد داره یعنی همبن فامیل و دوست و آشنا ازش می‌خرن ولی بازم درآمدش خیلی خوبه  بادرآمدش پسرش رو زن داده  

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
نه عزیزم ازدواج نکردم  میشه یکم راجبش توضیح بدی؟کلاس رفتی؟؟و اینکه ماهیانه چقدر درآمد داره باز ...

من باچشمم میبینم کم کمش درصدی کارکنن ماهی ۷ ب بالادارن شایدم بیشتر من رفتم ی ارایشگاه خوب دوره دیدم.ببین اگرمیخای هزینه ندی من هزینه دادم اشتباه کردم همون بزنی دیوارخیلی ارایشگرا دستیاررنک میخان هیچیم بلدنباشی یماهه یادمیدن دستیاری میکنی حالاشایداولش چیزی ندن بدحقوق  کم بدن فکرپول نباش تواون چندوقت تومیتونی ی رنک ولایت کارحرفه ای شی چون دستیاری همه چیرم میببینی و بهت میگن بنظرم این خیلی بهتره تاهزینه کنی مدرک بگیری الان همه کارومیبینن ن مدرک 

بعد برو ارایشگاه هادرصدی کارکن الان ارایشگاه مامربیم گفت ۶۰ب ۴۰ هست موادهمچی باسالن خیلی خوبه استرس تهیه رنگ و اینارم ندارن فقط کارمیکنن

رنگ ولایتhaircolorist
من باچشمم میبینم کم کمش درصدی کارکنن ماهی ۷ ب بالادارن شایدم بیشتر من رفتم ی ارایشگاه خوب دوره دیدم. ...

وای چقد خووب مرسی از توضیحت عزیییزم 

فقط برای ریه و اینا که ضرر نداره نه؟؟چون دستیار رنگه

وای چقد خووب مرسی از توضیحت عزیییزم  فقط برای ریه و اینا که ضرر نداره نه؟؟چون دستیار رنگه

ن اصلا من اصلاماسکم نمیزنم 

یکم بوهاش اذیت میکنه ولی تاالان هیچکدوممون مشکل نداشتیم

رنگ ولایتhaircolorist