2777
2789
عنوان

حسابمو هک کردن

189 بازدید | 13 پست

امشب یه اس ام اس اومد برام رفتم توش یه فایلی گفت دانلود کن دانلود نکردم ولی کد ملیمو دادم خدا کنه حسابمو هک نکرده باشن، به ۱۱۰ زنگ زدم گفت کلاهبرداری بوده منم سریع همه حسابامو خالی کردم که هک نکنن

دیگه وقتی حسابتو خالی کردی کاری نمیتونن بکنن

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلااااااا این فایلی که میگن دانلود نکنی هاااا که کل گوشیت هک میشه دوران جاهلیت این کار کردم و مث چییییی پشیمونم یعنی انگار صفحه گوشیت میوفته رو کامپیوتر طرف

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
اره اصلا دانلود نکردم. حالا به چه دردشون میخوره؟

چی به چه دردشون میخوره😐❓ دیگه کامل اطلاعات گوشیتو دارن به کی پیام میدی زنگ میزنی اطلاعات جیمیل و.....

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
ااااا چه بد خدا لعنتشون کنه، بعد شما چیکار کردی؟

دوسال پیش سعی کردم گوشی یکیو هک کنم فایلشم داداشم ساخت تا خواست دانلودش کنه زنگیدم بهش گفتم که انجام نده ولی ببین یه بار تست کردیم رو گوشی خودم انگار صفحم رو کامپیوتر بود راحت میرفت تو واتساپم چتامو میخوند حتی میتونست چت کنه 

وااااای چه بد خداروشکر دانلود نکردم

برا همینه میگن از سایتای ناشناخته یا مشکوک چیزیو دان نکنید چون حتی حسابای جیمیلتم دارن

هیچ راهی نیس ک متوجه بشیم هک شدیم؟

چرا هست مثلا یه دفعه گوشیت هنگ کنه یا خاموش روشن بشه سرچای گوگلت تغییر کنه پیام عجیب و غریب بیاد مثلا یه پیامایی که باز نکردی باز بشن یهویی کم و زیاد شدن صدا یه دفعه پریدن از مثلا واتساپ یا کاری باهاش نکنی یه دفعه الکی الکی گرم بشه