امشب یه اس ام اس اومد برام رفتم توش یه فایلی گفت دانلود کن دانلود نکردم ولی کد ملیمو دادم خدا کنه حسابمو هک نکرده باشن، به ۱۱۰ زنگ زدم گفت کلاهبرداری بوده منم سریع همه حسابامو خالی کردم که هک نکنن
بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمیتواند بیاموزد، آموختههای های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزههای های جدید جایگزین کند. _آلوين تافلر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اصلااااااا این فایلی که میگن دانلود نکنی هاااا که کل گوشیت هک میشه دوران جاهلیت این کار کردم و مث چییییی پشیمونم یعنی انگار صفحه گوشیت میوفته رو کامپیوتر طرف
باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید
دوسال پیش سعی کردم گوشی یکیو هک کنم فایلشم داداشم ساخت تا خواست دانلودش کنه زنگیدم بهش گفتم که انجام نده ولی ببین یه بار تست کردیم رو گوشی خودم انگار صفحم رو کامپیوتر بود راحت میرفت تو واتساپم چتامو میخوند حتی میتونست چت کنه
باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید
چرا هست مثلا یه دفعه گوشیت هنگ کنه یا خاموش روشن بشه سرچای گوگلت تغییر کنه پیام عجیب و غریب بیاد مثلا یه پیامایی که باز نکردی باز بشن یهویی کم و زیاد شدن صدا یه دفعه پریدن از مثلا واتساپ یا کاری باهاش نکنی یه دفعه الکی الکی گرم بشه