2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 127 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توخیلی خوبی طرف مااصاخواهرشوهربه زورخونه راه میدن یه روز😂

😂😂😂😂خواهرشوهر من واقعا شیرینه اخه ممکن نیست ببینی و عاشقش نشی

یه سادگی و بچگی شیرینی تو وجودشه

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
😂😂😂😂خواهرشوهر من واقعا شیرینه اخه ممکن نیست ببینی و عاشقش نشی یه سادگی و بچگی شیرینی تو وجودشه

ا۷ه خودمن اینقدشیرینم ولی تامیرم خونه فامیل ازم فرارمیکنن

حاجی ماهمینیم یه نمه عجیب وغریبیم😌🤪
خب من اصلا پول دست پسرم نمیدم موضوع اینه براش حساب بازکردیم ماهانه واریز میکنیم برا بعدش تنغلات هم ی ...

ماهم خرجشو میدیم نمیدونم چقدر باید تو حسابش هرماه بریزم که وقتایی که با دوستاش بیرون میره یه چیزی میخوره حساب کنه یا وقتی بدون ما میره یه چیزی برای خودش بخره

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
چطوراینقدسنت کمه واینقدعاقلی

زیاد عاقل نیستم بیشتر عاشقم

چطوراینقدسنت کمه واینقدعاقلی

و اینک شما واقعا لطف داری💕

ارع من واقعا زیاد خرج میکنم فقط لباس و خورد خوراک میخریدم تا سال کنکور تو فاز مد بعدشم عمل و تزریق و ...

😂😂😂😂بیچاره شوهرت پس

نه من خورد و خوراک و لباس و کلاساشو خودم میدم تا کلاسشم خودم میبرم و میارم

دلم میخواد هرماه یه چیزی بریزیم به حسابش که با دوستاش میره بیرون یا تنها میره بتونه خرج کنه

اصلا ی حساب به اسم خودت بگیر که خرجارو بدونی،اس بیاد پسره گولش نزنه یوقت ازش پول بگیره  به خ ...

نه پسره رو ول کرد

اصلا از اینک تز دست پسره راحت شده خوشحاله یه جورایی انگار سبک شده

دوست ندارم چکش کنم اگه بفهمه ناراحت میشه فکر نکنم چیزیو ازم پنهان کنه باهام راحته

ماهم خرجشو میدیم نمیدونم چقدر باید تو حسابش هرماه بریزم که وقتایی که با دوستاش بیرون میره یه چیزی می ...

امیدوارم بتونی بهترین رتصمیم رو بگیری

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖