2777
2789
عنوان

دعوای بین خواهرم و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 33 پست
آخه شوهرم گیر داده ک اگ باهاش ارتباط برقرار کنی یعنی حرمت منو شکستی و پشت منو خالی کردی

بگو باشه ولی منم نمیتونم بی کس و کار بشم قرار نیس دیگه مثل سابق باشه من بدون تو میرم و میام نگران نباش دیگه زندگیمون ناارام نمیشه بخاطر خواهرم 

خود اقایون اگه اختلافی پیش بیاد خیلی کم قبول میکنن قطع ارتباط کامل رو 

ولی کاش از اول مهمونیو مدیریت میکردی

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
حالا یه مدت نرو...بعد کم کم برو.آخه یعنی چی که خواهرت با شوهرت دعوا کنند.آخه سر چی؟کی اول شروع کرد؟ک ...

شوهرم شروع کرد،ولی خواهرم هم کم نذاشت ،توهین و کل کل کرد خیلی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم سر یک موضوع الکی یهو تند برخورد کرد ،خواهرم هم اصلا کوتاه نیومد و بهش یک فحش داد ک شوهرم هم از ...

عزیزم ی مدت همو نبینین و وقتی میبینی اینجوریه چه اصراری داری که رفت و امد کنی 

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
بگو باشه ولی منم نمیتونم بی کس و کار بشم قرار نیس دیگه مثل سابق باشه من بدون تو میرم و میام نگران نب ...

من توی آشپزخونه بودم ک یهو دیدم دعوا شد متاسفانه،اگ بودم نمیذاشتم کار بالا بگیره

عزیزم ی مدت همو نبینین و وقتی میبینی اینجوریه چه اصراری داری که رفت و امد کنی 

آخه خواهرم خیلی واسم عزیزه،ضمنا همسایه این و خیلی بدرد هم میخوردیم،واقعا جفتشون رو دوست دارم،خیلی سختمه خواهرمو بذارم کنار

آخه خواهرم خیلی واسم عزیزه،ضمنا همسایه این و خیلی بدرد هم میخوردیم،واقعا جفتشون رو دوست دارم،خیلی سخ ...

نزار کنار فعلا ی مدت نبینش خوب بهر حال اتفاق کمی نیفتاده بعد دیگه بدون شوهر ببینش ولی خوب اونم باید مراعات می‌کرد مثلا اگر شوهر اون چیزی میگفت تو هم فحش میدادی

نزار کنار فعلا ی مدت نبینش خوب بهر حال اتفاق کمی نیفتاده بعد دیگه بدون شوهر ببینش ولی خوب اونم باید ...

من اصلا توهین نمیکنم ولی شوهر اونم خیلی آرومه مثل شوهر من تند و جوشی نیس

می‌دونم اولویت با همسر و زندگیمه ولی خیلی ناراحتم

من اصلا توهین نمیکنم ولی شوهر اونم خیلی آرومه مثل شوهر من تند و جوشی نیس می‌دونم اولویت با همسر و ز ...

حق داری منم طعمشو کشیدم سر بازی دعوا شده تو خانواده شوهرم بد جور

حق داری منم طعمشو کشیدم سر بازی دعوا شده تو خانواده شوهرم بد جور

میدونی شوهرم کلا خونوادگی خیلییییی مودب هستن،و این فحش خواهرم خیلی واسش سنگین تموم شده خیلیییییییی عصبانیه،حتی عکسای خونوادگی ک اونا توش بودن رو از دیوارهای خونه برداشته