2777
2789
عنوان

دعوای بین خواهرم و شوهرم

602 بازدید | 33 پست

سلام دوستان

خلاصه بخوام بگم خواهرم تند و رکه و شوهرم هم زود عصبی میشه،

حالا توی این ۵سال بعد از ازدواج من چندبار اینا مشکلات کوچیک داشتن ولی دیشب ک خواهرم و شوهرش مهمون ما بودن دعوای خیلی بدی شد ک ب نظر من جفتشون مقصر بودن

شوهرم از خواهرم ۱۲ سال بزرگتره،خیلی بهش برخورده و میگه باید رابطت رو قطع کنی چون ب من توهین کرده،و منم اصلا ظاهراً باهاش مخالفت نکردم ولی شدیداً ب جفتشون وابستم،هم شوهرم و هم خواهرم

حالا چکار کنم؟فقط ب ذهنم رسید برم پیش مشاور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت باعث اختلاف تو زندگیت شده بهتره خودت تنهایی ببینیش دیگه همدیگه رو نبینن یه مدت بگذره فراموش میشه اختلافات

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
خواهرت باعث اختلاف تو زندگیت شده بهتره خودت تنهایی ببینیش دیگه همدیگه رو نبینن یه مدت بگذره فراموش م ...

آخه شوهرم گیر داده ک اگ باهاش ارتباط برقرار کنی یعنی حرمت منو شکستی و پشت منو خالی کردی

عزیزم نمیشه رابطتو باوخواهرتون کمتر کنید؟

اخه یعنی چی از شوهرت جدا بشی چون خواهرت باهاش مشکل داره؟ 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
بگو ننه خواهرخودتم بود بامن دعوا میکردن قطع رابطه میکردی

آره کرده متاسفانه،ولی آخه اون و خواهرش اصلا وابسته و عاطفی نیستن ولی من و خواهرم خیلی نزدیک و وابسته ایم

عزیزم نمیشه رابطتو باوخواهرتون کمتر کنید؟ اخه یعنی چی از شوهرت جدا بشی چون خواهرت باهاش مشکل داره؟& ...

نه نمیگم ک جدا شم،میگم چطور این وضعو درست کنم؟!

کی اول شروع کرد نمیشه که هر دو مثل هم مقصر باشن

شوهرم سر یک موضوع الکی یهو تند برخورد کرد ،خواهرم هم اصلا کوتاه نیومد و بهش یک فحش داد ک شوهرم هم از همون توهین دلخوره