2777
2789

@عاطی_74  

عزیزدلم همه تاپیک هات  قفل بود ک بهت بگم 

من درکت میکنم  میدونم ک چقد خوردشدی شکسته شدی غرورت له شده 

ولی همش دیگران مقصر نیستن مقصر ماییم و خانواده هامون ک هرچیزی یاد دادن قبل از ازدواج جز سیاست های رفتاری با همسر و خانوادشو 

توحق داری و من بهت حق میدم اما ب جای اینکه همیشه ب طلاق و جدایی فک کنی   پولی ک میخای واسه محضر و ثبت و دادگاه هزینه کنی ک طلاق بگیری  

نصفشو خرج مشاوره کن و راه درست و پیدا کن 

باورکن زندگی کوتاه ترازاونیه ک اینحوری با لجبازی بگذره 

حتی اگه یه تیکه طلا داری هم در راه مشاوره و درست شدن زندگیت بفروش و برو مشاوره 

بخدا دخترنازت گناه داره ک تو همچین محیط متشنجی بزرگ بشه  اینده ی اونم   مث تومیشه ها...  به فال نیک بگیر و یجوری درستش کن ک همه انگشت ب دهن بمونن  تومیتونی ...

منو ببخش نصیحت های خواهرانه بود 

من درجایگاهی نبودم ک نصیحت کنم    ولی  واسه طلاق و قهر همیشه فرصت هست.... این زندگیه ک خیلی کوتاهه ..! 

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی دختر خودت چه طوری ؟  اوضاع بهتر شد برات

اره عزیزم  خیلی بهترشد ازوقتی  فهمیدم مقصر منم  ن مادرشوهرمو  دیگران ... ومشاوره برای ترمیم روح و روان خودم  توکل ب خدا

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 

عزیزم چقد خانمی شما😍 لذت بردم 

میشع بیای اخرین تاپیکم عکس ان تیمو ببینی نظر بدی

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
مشکلش فقط برای دست دادن هست ؟ 

ن یادمه همیشه مشکل داشتن  

خودمم همینطور حتی راه طلاقو رفتم ... 

بعدفهمیدم چرا همش گیردادم ب مادرشوهرم و شوهرم  

خودم تنهایی باقرض ختی مشاوره رفتم و روان خودم و ترمیم کردم  

عزیزم چقد خانمی شما😍 لذت بردم  میشع بیای اخرین تاپیکم عکس ان تیمو ببینی نظر بدی

چشم اومدم

عالی بود اسی جان

بهترین راه رو شما رفتی و چقدر خوش قلب و دوست داشتنی هستی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

با سیاست میشه ی زندگی رو از نو ساخت.تاپیک گلبوته خانم رو بخونید واقعا آدم کیف میکنه وقتی ی زندگی از طلاق نجات پیدا میکنه.به قول همسرم زن نبض خانه و زندگی هست.

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️