2777
2789
عنوان

غسل جنابت جبیره چجوریه؟

2298 بازدید | 14 پست

ناخن کاشتم تاپیک قبلی هم عکسش هس ناخونکارم گفت غسل جبیره میشه گرفت خاهشا نگید غلط و درست نیس و این حرفا هرکسی به دین خودشه و نیتش مهمه. مثلاً بخام غسل جنابت جبیره کنم چجوریه باید بگم غسل جنابت اولش یا جبیره ؟😐😑

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکمش رو باید از مرجع تقلیدتون بپرسید نه از ناخنکار

عزیزدلم با ناخن کاشت نمبشه وضو و غسل جبیره گرفت

جبیره شرایط خاصی داره که کاشت ناخن شاملش نمیشه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
حکمش رو باید از مرجع تقلیدتون بپرسید نه از ناخنکار عزیزدلم با ناخن کاشت نمبشه وضو و غسل جبیره گرفت ...

از مرجع هم پرسیدم میشه جبیره گرفت

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
از مرجع هم پرسیدم میشه جبیره گرفت

میتونم بپرسم مرجعتون کیه؟

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

خب وقتی همچین چیزی نداریم چرا باید یه چیزو غلطو یاد بدیم؟؟؟؟

جبیره فقطططط واسه موقعیه که آب وجود نداشته باشه که الان همه جا در دسترس هست و مواقعی که آب واسه سلامتی ضرر داشته باشه

غسل جبیره اصلا نداریم😂😂😂

سیستانی

عزیرم زنگ زدی پرسیدی!؟

تا جایی که من میدونم و تحقیق کردم هیچکدوم از مراجع اجازه غسل جبیره برای ناخن کاشت نمیدن...

خب وقتی همچین چیزی نداریم چرا باید یه چیزو غلطو یاد بدیم؟؟؟؟ جبیره فقطططط واسه موقعیه که آب وجود ند ...

من هم تو گوگل هم مرجع تقلید پرسیدم که میگم دیگه همه میگن جبیره در مواقعی که ناخن نتونی در بیاری و مشکل داشته باشه میشه به نیت جبیره کنی

عزیرم زنگ زدی پرسیدی!؟ تا جایی که من میدونم و تحقیق کردم هیچکدوم از مراجع اجازه غسل جبیره برای ناخن ...

زنگ نزدم اما تو گوگل خوندم

زنگ نزدم اما تو گوگل خوندم

عزیزدلم به گوگل و فضای مجازی در این زمینه ها اعتباری نیست...

طبق فتوای تمام مراجع، وضو و غسل با ناخن کاشت اشکال داره و صحیح نیست، و جبیره هم نمیشه گرفت