2777
2789

سلام خانوما

من امروز رفتم وسایل نگاه کردم لباسشویی بخرم فروشنده دوست شوهرم بود گفت از مارک پاکشوما مدل کروپ بردارین خوبه منم حقیقتا هزینش رو ندارم که مارک خارجی بردارم میشه اگه کسی این مارک رو داشته راهنمایی کنه که راضی هست یانه

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

والا منم میخوام بخرم نمیدونم چه مارکی خوبه یه فروشنده اشنا گفت دیگه مارک اصل نیست مثل گذشته ها مارک زیر ۱۵ ملیونم بی فایدست خریدنش

دوستم پاکشوما داره چندساله ،امسال عوض کرده بود باز پاکشوما مدل بالاتر خریده بود گفتم چطوره گفت منکه راضیم 

دیگه نمیدونم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم عکسش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

من لباسشویی پاکشوما دارم ی ساله استفاده میکنم بدنبوده البته من بیشتر از ۴۰۰دور نمیزارم چون تسمه ای هست و تسمه ایا لرزش دارن تو دور بالا ولی کروپ مروپ نیست یادمه میگفتن کروال مال پاکشوماست ولی خواهرزادم داشت زود خراب شد

قیمتش چنده؟؟

رنگ سفیدش دوازده وپونصد 

رنگ سیلورش دوازده وهفتصد

نه کیلویی تمام اتوماتیک با کلی برنامه شست وشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا منم میخوام بخرم نمیدونم چه مارکی خوبه یه فروشنده اشنا گفت دیگه مارک اصل نیست مثل گذشته ها مارک ...

اره مارکاری ال جی و سامسونگ اینا که اصلش گیر نمیاد منم که سردرنمیارم کدوم اصله کدوم فیک که بخوام بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره مارکاری ال جی و سامسونگ اینا که اصلش گیر نمیاد منم که سردرنمیارم کدوم اصله کدوم فیک که بخوام بخر ...

من لباسشویی اصل الجی خریدم ۱ ماه پیش ۱۸ و پونصد

بارکدش رو تو سایت الجی چک کردم 

من لباسشویی پاکشوما دارم ی ساله استفاده میکنم بدنبوده البته من بیشتر از ۴۰۰دور نمیزارم چون تسمه ای ه ...

اره تو نی نی سایت نظرات پارسال رو خوندم میگفتن راضین ولی صدا زیاد داره و تسمه ای هست همین دودلم کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره تو نی نی سایت نظرات پارسال رو خوندم میگفتن راضین ولی صدا زیاد داره و تسمه ای هست همین دودلم کرده

تسمه ای ی مزیت داره نسبت ب گیربکسی اگه خدای نکرده تسمش خراب شه خرجت ی تسمه هست ولی تو گیربکسیا باس سیستمشو عوض کنی

من لباسشویی اصل الجی خریدم ۱ ماه پیش ۱۸ و پونصد بارکدش رو تو سایت الجی چک کردم 

من دستم خالیه ندارم اینقدر هزینه کنم یه تلوزیون هم میخوام بردارم دیگه چون دوست شوهرمه یه مقداریش قسطی کنم وگرنه ازخدام بود یه چیز خوب بردارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تسمه ای ی مزیت داره نسبت ب گیربکسی اگه خدای نکرده تسمش خراب شه خرجت ی تسمه هست ولی تو گیربکسیا باس س ...

جدی؟ اینکه باز مزیت خوبیه

حالا تسمه ای بودنش هیچی فقط گفتن صدا زیاد داره مخصوصا موقع ابگیری و خشک کردن این یکم اذیتم میکنه که واقعا همینجوره یانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دستم خالیه ندارم اینقدر هزینه کنم یه تلوزیون هم میخوام بردارم دیگه چون دوست شوهرمه یه مقداریش قسط ...

ن عزیزم من اینکه گفتی اصلش گیر نمیاد گفتم میشه چک کرد اصل باشه

همکارام خیلیاشون پاکشوما دارن و راضی ان🌹

من دستم خالیه ندارم اینقدر هزینه کنم یه تلوزیون هم میخوام بردارم دیگه چون دوست شوهرمه یه مقداریش قسط ...

حق داری موقع خرید جهیزیه باید قیمت و کیفیت باهم در نظر گرفته بشه خواستی بخری روش مارک پاکشوما باشه حتما .

ن عزیزم من اینکه گفتی اصلش گیر نمیاد گفتم میشه چک کرد اصل باشه همکارام خیلیاشون پاکشوما دارن و راضی ...

ممنون عزیزم لطف کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40