سلام دوستان.من27 سالمه و پوستم مقداری شل شده دیگه مثل قبل خشگل نیست.میخام قرص یا کپسولل کلاژن استفاده کنم.تعریف اولترا کلاژن شنیدت بودم که متاسفانه پیدا نیمشه دیگه..شما چی.پیشنهاد میدید..نتیجه ای گرفتید از این قرص و کپسولها؟؟
دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست..... با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازسفیده تخم مرغاره قبلنا کلاژن خارجی میخوردم عالی بود الان کلاژناکس میخورم ۳دوره بد نیست
خارجی چهمارکی..و این ایرانی چه قیمت میگیرید؟؟یعنی پوستتون سفت نمیکنه؟
دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست..... با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...