2777
2789
عنوان

هر کی جوش داره بیاد...

179 بازدید | 18 پست

بلخره تونستم جوشامو کنترل کنم (توجه کنید کنترل نه درمان ریشه ای) تصمیم گرفتم با شما هر چی از جوش میدونک رو میون بزارم😁😁😁

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من از وقتی کلاس هفتم بودمم شروع کردم جوش زدن الان کلاس دهمم... 

خیلی دکتر رفتم هیچ کدوم فایده نداشت

درمورد محلول کلیندامایسین و پماد ترتینوئین بگم که دوریییی کنید، یادش میوفتم گریه ام میگیره یه بار دکتر برام این دوتا رو تجویز کرد و یه طرف صورت من زخممم شد زخم سوختگی😖

منم سه ماه اقدامم انقد گریه میکنم نمیدونم چرا نمیشه....شما بچه اولتون ماهی که اقدام کردین و گرفت چیک ...

عزیزم گریه نکن منم اولش حال خوشی نداشتم. بعد از هفت ماه باردار شدم تازه سقط شد. یک سال طول کشید تا باردار شدم کار خاصی یا رژیم خاصی هم نداشتیم فقط دکتر گفت صبور باشید. توام توکلت بخدا باشه

سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگویند...

بازممم کلی هزینه کردم دکتر اینترنتی گرفتم، ماسکای خونگی و...

خلاصه هیچکدومشون تاثیری نداشت، ماه قبل تویه دیجی کالا یه ژل شستشواز کامان مدل ضد جوشش رو سفارش دادم و جدا ازینکه خوب صورتمو پاک میکرد و خشک نمیکرد پوستمو جلوگیری کرد از جوشش، ابرسان وچه مدل پوست خشکشو استفاده کردم و اصلن برامباعث جوش نشد و به پوستم طراوت داد... 

علاوه بر اون یه سرم ضد جوش از برند دوتینی گرفتممم و فوقالعاده بود اصن توی این سه هفته مصرف جوش نزدم و پوستم از نظر تکسچر خیلیبی صاف شدههه از نظر رنگی لک های جوشمم مونده ولی جوشامو تونستم کنترل کنمم

اونموقع چند سالتون بود..شوهرم همش میگه واسه بارداری اول سنت گذشته

من ۲۵ بودم ولی این چه حرفیه دوستای من همه سی به بالا تازه ازدواج کردن چندسال بعد بچه دار شدن. الان تا ۴۵ سالم باردار میشن.

بازممم کلی هزینه کردم دکتر اینترنتی گرفتم، ماسکای خونگی و... خلاصه هیچکدومشون تاثیری نداشت، ماه قبل ...

من کرم کامان داشتم راضی نبودم. یعنی ژل شستشوش خوبه. پوستتو کشیده و خشک نمیکنه؟