2777
2789
عنوان

گروه واتساپ دورهمی زنونه ندارید؟

140 بازدید | 10 پست

لینک بدید منم بیام حوصلم سر رفته 😐😝

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 

همین دیروز دراومدم

یک آقایی تو واتساپم عکس زشت فرستاد

اولش فکر کردم خانومه،بعدش فهمیدم آقاست... دیگه پشت دستمو داغ کنم تو نی نی سایت به گروه های چتی اعتماد کنم‌.

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااایییی😂😂😂😂😂😂😂😂

تازه تو گروه مامانای باردار بود

تپش قلب گرفتم 

مسدودش کردم و بی سرو صدا از گروه در اومدم

خیلی گروه نازی بود🥲

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

منم بیام حوصله ام سر رفته 😂😪

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
خندم میگیره واسه اون مرده ببین چیا اومده اونجا خونده😂😂😂😂

ها 🤣🤣🤣🤣🤣 حرومش بشه