2777
2789

قبلا هم تاپیک های این موضوعی  زدم ،

دوس دارم بدونم بقیه توخونه باشه شوهراشون چجور رفتار میکنن یا برعکس،،، فک میکنم همه روسر  وکول هم می‌پرن  و می‌خندن و قربون صدقه هم میرن.همشم حرف زناشون قبول دارن هرچی هم پول دارن دوستی میدن بهشون.درکل خودمرد هیچکارست.

بعضی وقتا شوهرم اصلا منو جدی نمیگیره شوخی ومسخره جوابمو میده،یا بعضی وقتا میپرسم چقد پول توکارته نمیگه.منم خوووب حرص میخورم اعصابم بهم می‌ریزه ولی فرداش میاد میگه انقد بیشتر پول نداریم بیا ببر چیز یمیخای بخر.هیچیوقت عادت نمیکنم ب این رفتار.یا خیلی چیزای این جوری ....همین باعث میشه زودناراحت بشم‌.وقتی هم ناراحتم دیگه نمیتونم هیچ حرفی بزنم یا حتی دلم نیمخاد غذابخورم.

کلا خیلی افکارم بهم ریخته شده بعد این همه سال هنوز عادی نشده واسم.همش خودمونو با بقیه مقایسه میکنم تازگیا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقایسه کردن خوب نیست .هرکسی ازیه چیزخوب توزندگی بهره مندهست وازیه موضوع خاص ناراحت.شماکه از درون زندگی دیگران خبرنداری.خیلی روابطبین شماممکنه آرزوی افراددیگه ای باشه.نیمه پرلیوان روهمیشه ببین

🩷🩷

خودتو با هیچکی مقایسه نکن 

همه تو زندگیاشو یه مشکلاتی دارن که بقیه ازش بیخبرن،هییچ زندگی صدردصد ایده آل نیست همیشه یه ناخالصی وجود داره تمرکزتو بزار رو خوبیای زندگیت،یه سر به تاپیکا بزن میبینیکه همه رضایت کامل ندارن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بخاطری که وقتت آزاده از رو بیکاری فکر و خیال میکنی مطالعه کن سرتو گرم کن و زندگی کن پیله مردا کنی بدترن با اومدن گوشی که اکثرا سرشون تو گوشیه شوهر من که همش تو گوشیه

خیلی بده .مرد باید وظیفشو بدونه بدون اینک ب شوهر بگی هرماه پول بریزه ب حساب زنش.

نمیگم نمیده .میده.فقط اونوقتی ک من میپرسم چقد وجود داره  دوس دارم بگه نه قبل و بعدش ک خودش گفته .

عزیزم اینا تو فیلماست ک همش بگو بخنده تو خونه ها زن شوهر از سر کول هم میرن بالا تو این وضعیت اقتصاد گرونی و بدبختی هیچکی براش عصاب نمونده بیشتر هم آقایون چون کارمیکنن و تو روز همش با این اون سر کله میزنن دیگه بدبختا نا ندارن یکمش طبعیه خب برخوردای سردشون ولی خب توهم یکم خودتو اصلاح کن سعی کن کنار بیای با این برخورد شوهرت شابد اخلاقش اینه ببینه تو یه سری اخلاقاتو کنار گذاشتی شاید اونم تغییر کنه رفتارش خودتم با کسی مقایسه نکن حتی از تو بدترا هم هستن شرایط زندگی تو شاید نسبت به اونا خیلی بهتر باشه گلم