2777
2789
عنوان

قیمت وسایل خونه

504 بازدید | 23 پست

من ۱۶ سال پیش که تصمیم گرفتم از خانواده جدا زندگی کنم کل وسایل خونه رو با ۲۰ میلیون خریدم :)

یه‌مدت بعد ازدواج کردم و باز یه‌سری وسیله  خریدیم که باز با وجود تورم اون دوره خیلی گرون نشدن 

گذشت تا جدا شدم و کل وسایل خونه رو عوض کردم 

حتی کاشی‌ها😅 حتی درب کمد دیواری

که یادمه دوستم مسخره می‌کرد می‌گفت دیگه با اینا چه خاطره‌ای ساختید که عوض می‌کنی؛ باز شد حدود ۹۰ تومن

دیگه رفتتت تا اواسط سال ۹۵ که من مجدد ازدواج کردم و شروع به خرید جهیزیه کردم و‌ در بین اطرافیان خودم خوب خریدم ‌‌و باز به ۲۰۰ نرسید مثل فرش ۹ متری تخته‌ای یک و خورده‌ای

باز یه تحولات پساکرونا داشتیم که اونم یه عددی شد که نصف ارقامی هست که الان مجبوریم برای چیزهایی که میخوایم بخریم پرداخت کنیم🤦🏼‍♀️

اصلاً باورم نمیشه یه روزی یخچال و تلویزیون و ظرفشویی و لباسشویی رو خریدم ۶ میلیون بعد الان ۶ میلیون پول همزن هست 

حس می‌کنم این دفعه وسیله بخریم دیگه هیچ وقت هیچی نمیخریم تا ابد🤣

شما چند وقت یکبار وسایل عوض می‌کنید؟

۱۱ساله ازدواح کردم تازه امسال فرش و مبلمو عوض کردم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریم ما یه یخچال ازاین هتلی کوچولو‌ ها برای اتاق نیاز داشتیم ایرانی خریدیم ۱۳تومن !

مبارک باشه

اونا خیلییی خوبن من قبلاً داشتم توی اتاقم

من اون یخچاله ۳۰ فوت که اون دختره می‌خواست باهاش شوهر گیر بیاره رو خریدم یک و خورده‌ای🤣 🤣

حالا تواین وضعیت قیمت ها قطعی برق خیلی به مردم خسارت زد خیلی ها یخچالشون سوخت .فامیل ما یخچال ش دچار ...

ما اون موقع که برق می‌رفت آیفونمون سوخت هنوز درست نکردیم🤦🏼‍♀️

مبارک باشهاونا خیلییی خوبن من قبلاً داشتم توی اتاقممن اون یخچاله ۳۰ فوت که اون دختره می‌خواست باهاش ...

ممنون 

این فکر کنم ۹ فوت اینا باشه😂😂

دیگه بااین وضعیت قیمت ها 🐒عمرا بتونه دختر با یخچال ۳۰ فوتی پیدا کنه 

شانس یبار در خ‌ونش زده بود از دست داد🤣🤣🤣

ممنون این فکر کنم ۹ فوت اینا باشه😂😂دیگه بااین وضعیت قیمت ها 🐒عمرا بتونه دختر با یخچال ۳۰ فوتی پید ...

هنوز هم یه شانس داره 🤣

تا دیر نشده میتونه بره دوست من رو بگیره اونم هزینه کن هست🤣🤣🤣