2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین عزیزان

136 بازدید | 15 پست

نامزدم بهم زنگ زد گیر داده میگه بریم کانادا من الان اصلا حوصله ندارم برم سفر ولی نمیشه ام نرم تا حالا هر چیزی من خواستم نامزدم قبول کرده هر چیزی گفتم بدون چون و چرا قبول کرده الان ی بار از من ی چیزی خواسته برم بنظرتون؟ من حوصله ندارم برم کرج خونه عمم چ برسه ب کانادا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پز😐

پز نمیدم باور کنین 

فقط درد و دله چرا باید پز بدم شاید یکی دلش بخاد بره ولی شرایطتشو نداشته باشه انقدرم ندید بدید نیستم که تا ی چیز میشه بگم دارم میرم فلان جا

بد برداشت نکن دوست عزیز من

خیلی پزت رو پوستی بود عزیزم اگر نمیری من میرم به حات

بگم پز نمیدم باور میکنی؟

چون واقعا نمیدم جدن میگم باور کنین به جان عزیز ترین کسم قسم پزی در کار نیست دلیلی واسه پز دادن نمیبینم ی دردو دل بود همین

بگم پز نمیدم باور میکنی؟ چون واقعا نمیدم جدن میگم باور کنین به جان عزیز ترین کسم قسم پزی در کار نیس ...

باشه گلم قسم نخور

برای زندگی میگه برید؟ یا توریستی؟

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
🙄🙄🙄 ادم میمونه چی بگع😐😐

شاید غیر عادی باشه

ولی من کسیو ندارم که بخاد کمکم کنه راهنماییم کنه یا به حرفام گوش بده

فقط شماها هستید 

به هر حال کمک خواستم

خب اگه خانواده ت اوکی هستن برو هم فاله هم تماشا

اوکین فقط مامانم ی جوری رفتار میکنه نه اینکه رفتار بد بکنه یا بدش بیاد از اینکه من دارم باهاش میرم ولی فک میکنه در طول سفر ی سری کارای دیگه انجام میشه