2777
2789
عنوان

چالش زبان خوندن

104 بازدید | 8 پست

کسی هست بیاد باهم زبان کار کنیم؟

چند نفر باشیم که تمرین هارو چک کنیم و حل کنیم و گزارش کار و ساعت کار بهم بدیم

و البته مصمم باشه برای خوندن؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
من خیلی دوس دارم ولی چجوری ...تمرین چی ..کتاب خاصی مدنظرته

اره اول باید ۵۰۴ تموم کنیم بعد بریم کتاب واژگان بعدی

برای لیسنینگ، من کتاب get ready for listening انتخاب کردم، اساتید تایید کردن

برای ریدینگ ، کتاب  inside reading 

برای گرامر ، کتاب اکسفورد

همشون از مقدماتی چون‌میخوام بیس قوی بشه تا عید و روحیه از دست ندیم

______

برنانه ریزی زمانی ام دارم

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اول باید ۵۰۴ تموم کنیم بعد بریم کتاب واژگان بعدی برای لیسنینگ، من کتاب get ready for listening ...

اتفاقا من ۵۰۴ دارم میخونم تا الان ۱۰ تا درسشو خوندم ملی خب فراره لغات ...باشه من پایه م ..برنامه ریزی ت چجوریه دقیقا ؟! روزی چند ساعت بخونیم 

اتفاقا من ۵۰۴ دارم میخونم تا الان ۱۰ تا درسشو خوندم ملی خب فراره لغات ...باشه من پایه م ..برنامه ریز ...

تو چندساعت وقت داری؟

من خودم دوست دارم هدفم حداقل ۸ ساعت باشه، اما توام‌مهمی

تا عید اگر روزی ۸ ساعت بخونیم، رسیدیم سطحی که میشه واسه ایلتس خوند

برای واژه باهم تمرین میکنیم و درس می پرسیم و جمله نویسی میکنیم

تو سرکار میری؟ دانشگاه؟ 

من فعلا دائم خونه ام 

تو چندساعت وقت داری؟ من خودم دوست دارم هدفم حداقل ۸ ساعت باشه، اما توام‌مهمی تا عید اگر روزی ۸ ساع ...

من وقتم آزاده فعلا ‌..

دانشجوام ولی فعلا نمیرم و بیکارم تو خونه ...من در حد چهار پنج ساعت میتونم درروز چون می‌خوام ورزش هم شروع کنم ...از ۵۰۴ شروع می‌کنی ؟؟ 

راستی من کلا زبانم خوبه ولی بیشتر لغات و..‌جمله بندیم اصلا خوب نی 

من وقتم آزاده فعلا ‌.. دانشجوام ولی فعلا نمیرم و بیکارم تو خونه ...من در حد چهار پنج ساعت میتونم در ...

اره منم زبانم خوبه اما میخوام مطمعن بشم

اوکی ۵ ساعت هدف میذاریم

اتفاقا منم دارم ورزش میرم

اره منم زبانم خوبه اما میخوام مطمعن بشم اوکی ۵ ساعت هدف میذاریم اتفاقا منم دارم ورزش میرم

باشه انشالله زودتر شروع کنیم 

من خیلی روزامو ب بطالت گذروندم و دلم میخواد حداقل یه کار مفید انجام داده باشم ...ورزش تو خونه یا میری باشگاه؟؟ 

باشه انشالله زودتر شروع کنیم  من خیلی روزامو ب بطالت گذروندم و دلم میخواد حداقل یه کار مفید ان ...

درخواست قبول کن