2777
2789
عنوان

IVF ناموفق داشتم

523 بازدید | 13 پست

آذر ماه سال پیش ای وی اف کردم و موفق بود اما بعد از تقریبا سه ماه بارداری تو اسفند بچه از دست رفت.

برای بار دوم که خواستم انتقال جنین کنیم هر ماه یه مشکل و یه ایراد پیش میومد تا دو هفته پیش که انتقال رو انجام دادیم، خیلی امیدوار بودم که بشه اما امروز جواب آزمایش منفی بود واقعا داغون و ناامیدم

خیلی حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا حامله میشی اگه هم نشدی از شیرخوارگان یه بچه بیار بزرگش کن بجای بچه خودت

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
ای وی اف چجوریه

سلام خیلی کلی بگم

دکتر با توجه به وضعیت بهت دارو میده تا تعداد زیادی تخمک آزاد کنی بعد تخمک ها رو ازت میگیرن و با اسپرم همسرت تو شرایط خاص باردار میکنن. 

جنین های آماده شده رو اگر شرایطت خوب باشه بهت منتقل می کنن و قسمت سخت ماجرا دو هفته انتظار برای جواب آزمایشه

انشالله به طور طبیعی خودت باردار بشی به زودی گلم..

کامل درکت میکنم که چقدررررررر سختا و چقدرررر ادم اذیت میشه و کم میاره

ولی ناامیدی شرکه...نا امید نباش

اگر ناراحت نمیشی چرا جنین توی ۳ ماهگی از دست رفت؟ 

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

انشالله به طور طبیعی خودت باردار بشی به زودی گلم.. کامل درکت میکنم که چقدررررررر سختا و چقدرررر ادم ...

معلوم نشد ولی گفتن احتمالا غلظت خون برای همین این دفعه بهم آمپول انوکسپارین دادن که هر شب دور ناف میزدم

عزیزم کاملا درکت میکنم . اما امیدتو از دس نده . اولا انشالله معجزه بشه و خودت طبیعی باردار بشی دوما نشد بازم آی وی اف رو ادامه بده ۲بار چیزی نیست . انقد بروووو تا نتیجه بگیری ... من دیدم کسایی ک‌بار هفتم یا هشتمم نتیجه گرفتن . کم نیار . واسه خواستت بجنگ 

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
من بیمارستان صارم میرم شما کجا میری

من تهران نیستم گلم شهرستانم

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚