2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که موافقم 🤣🤣🤣🤣ولی بعدش که بیاد خونه یه بلاهایی سرش میارم که به کوفتش بشه🤣🤣

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

نه اونوق میشه لجن چندشم میشع ازش 

شما خودتو بزار جای اون خانم 

شما قبول میکنی زنت هر سال یبار با یکی بخوابع؟

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
به نظرت الان شوهرای بی اخلاق و بی پول ما خیلی وفادار هستن 

😂😂😂😂😂😂توروحت

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
نه اونوق میشه لجن چندشم میشع ازش  شما خودتو بزار جای اون خانم  شما قبول میکنی زنت هر سال ...

اووووف جواب اخرت کمر شکن بود😂😂

اووووف جواب اخرت کمر شکن بود😂😂

والا بخدا 

انگار اونا تنوع دوسدارن 

ما نداریم😆😮

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
والا بخدا  انگار اونا تنوع دوسدارن  ما نداریم😆😮

😂😂😂😂😂😂😂😂😂دهنت سرویس 

خب اگر تو یه کشور دیگه مسافرتی رفته باشید اونجا بره بخواب بعدش بیاد چی؟

گوه میخوره 😄تمام😁

خب اگر تو یه کشور دیگه مسافرتی رفته باشید اونجا بره بخواب بعدش بیاد چی؟

مگه اونجا قراره بره با حیون بخوابه اونجاهم ادم دیگه ما با کل موضوع مشکل داریم نه ایرانی خارجیش