2777
2789

سلام

من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم تا از مادرم دیگه خجالت زده ام نکنه

دیروز اومدم بهش پیامی که استادم در رابطه با ارائه ام داده بود رو نشونش دادم تو واتس آپ بعد متوجه شدم دستشو گذاشته رو ویس  و ویس فرستاده، گفتم به درک  و ویس رو حذف کردم ولی الان متوجه شدم که واتساپ استادم از اونایی بوده که پیام ختی پاک شده براش میمونه خلاصه باعث ابروزیمه(خیلی خوب بلده با واتساپ و همه چیز کار کنه)

چند وقت پیش هم رفتیم خرید برای لباس که بخوام برم دانشگاه هر چقدر مانتو های قشنگ نشونش دادم،هی میگفت نه و یه مشت مانتو اداری زشت که از فرم مدرسه هم بدتره رو  خریدیم چقدر گریه کردم تهدیدش کروم که نمی پوشش ولی اصلا اهمیت نداد

مثلا وسط ارائه ام که میکروفونم باز بود،میاد دعوا میکنه در اتاقمو با لگد باز میکنه (از قبل هم بهش گفته بودم که ارائه دارم تروخدا ساکت باش)

بعد که موقع ویس دادن خودش میشه همه خونه باید ساکت باشن.

تروخدا یه راه حل به من بگین

مگه بزرگ نشده که مادرت برات انتخاب کنه چرا ازخودتون اختیارندارین اخه که مادرتون جات تصمیمی بخواد بگیره😐😐😑😑

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بزرگ نشده که مادرت برات انتخاب کنه

وقتی میری باهاش خرید و اون خودش میره انتخاب میکنه و خودش هم همینطوری کارت میکشه بله

و اینکه من خواستم باهاش دوست باشم و دختر خوبی باشم گفتم مادرم میفهمه

مامان منم میگفت تو دانشگاه از این مانتو اداریا بپوش😐😂😂😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
حالا ویس طرف رو براش فرستاده مگه چی شده؟!! خود ادمم ممکنه همچی کاری انجام یده

ببین این کاره یه دفعه دو دفعه نیست من شاید نمیخواستم که ویسم بره،شاید استاده آدمی بود که از روی همون ویس آدمو قضاوت کنه 

چرا الان مادر من از من عذر خواهی نمیکنه و نمیگه ببخشید