2821
2789
عنوان

کودکان کار مدرن

236 بازدید | 11 پست

جاهلیت مدرن!

دلم خیلی میسوزه برای بچه هایی که بازیچه دست بزرگترها شدند و مجبورند بخاطر پول یا شهرت تو اینستاگرام دائم اسیر فیلم و عکس باشند.

بچه تو این سن باید آزاد و راحت باشه.

خودم بچه کوچیک داشتم و دارم. میدونم وقتی می خوام یه عکس یادگاری ازش بگیرم چقدر سختشه که صاف وایسه.

ولی اون طفلک ها انگار شدند برده مدرن!!!!

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

دقییقااااا👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درسته  ولی اگر خودشون میخوان چه عیبی داره .من نه اینستا دارم و نه عکس بچه هامو میزترم جایی ولی ...

بچه ای که خودش بخواد ،مادر تو پیج شخصی عکس و فیلمش رو میذاره. نه پیجی که ازش پول در میاد و هر روز باید عکس و فیلم بذاره

موافقم؛ یا به محض اینکه بچه به دنیا میاد براش پیج میزنن اون نوزاد تو سنی نیست حق انتخاب داشته باشه ش ...

اصلا آزادی و آرامش بچه گرفته میشه

ی بچه هست اسمشو یادم نیست  فکنم 5.6 سالش باشه رفتارش عین پیر زنا شده

تازه من نمی‌بینم اینها رو. ولی همون چند تا پیج لباس بچه ای رو هم که دارم حتی دلم برا مانکن های کوچولو شون میسوزه.

تازه من نمی‌بینم اینها رو. ولی همون چند تا پیج لباس بچه ای رو هم که دارم حتی دلم برا مانکن های کوچول ...

فکرشون اینه بچه معروف میشه خوبه براش 

ماهم ی پولی در میاریم

زیرا گریختن در شأن ما نبود🌱