0شاپرک0 مدیر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 318 عنوان فردا نوبت iui دارم | مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 17 پست خانوما خواهش میکنم برام دعا کنیددارم میرم یزد برای ای یو ای بعد از یک سال و نیم انتظار... خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 1400/10/19 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0شاپرک0 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 318 اصلا نگران نباش من صد پله از شما بدتر بودم بدونه دارو باردار شدم دقیقا وقتی ک بیخیالش شده بودم ... مرسی مهربون جان، خیلی امیدوارم کردی، خدا خیرت بده چشم حتمااااتوکل ب خدا خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله...
نیلوکا71 عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 15319 مرسی مهربون جان، خیلی امیدوارم کردی، خدا خیرت بده چشم حتماااا توکل ب خدا انشالله ک ب زودی خبر بارداریتو بدی😘😘 برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
0شاپرک0 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 318 انشالله ک ب زودی خبر بارداریتو بدی😘😘 انشالله عزیزم ممنون خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله...