2777
2789
عنوان

چطور فراموش میکنین

147 بازدید | 14 پست

سلام

بچه ها وقتی با همسراتون حرفتون میشه چجوری بعدش فراموش می کنین 

من واقعا بهم بگه " تو " اصلا دیگه از ذهنم نمیره 

حتی روی حس نیازم تاثیر میذاره و هی میخام از هر لمسِ همسرم فرار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فراموش نمیکنم ولی زود میبخشم چیزی تو دلم نمیمونه

برای تو برای چشمهایت برای من برای درد هایم برای ما برای اینهمه تنهایی ایکاش خدا کاری کند😔          عضو گروه رز آبی ورن فعلی ۷۰ وزن هدف ۶۰ شروع چالش  ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰  کاربری دست دونفره

چون زندگی رو جنگ حساب میکنی

زندگی رینگ بوکس که نیست زندگی فوتباله باید باهم پیش برید و پیروز جریان بازی باشید

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN

من کلا زود میبخشم فراموش میکنم ولی اونم جبران میکنه سعی میکنه از دلم در بیاره 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
افرین خیلی بده خدایی کینه شتری دارم من اینقدر اذیت میشم گریم میگیره 

هر چند که شوهرم حتی تو دعوا و بحث احترام زیر پا نمیذاره ولی همین که فکر میکنم با من بحث کرده یه طوری میشم میرم تو خودم 

توام همینطوری ؟🥲

من کلا زود میبخشم فراموش میکنم ولی اونم جبران میکنه سعی میکنه از دلم در بیاره 

خب قطعا اون تلاش میکنه از دلم دربیاره حتی وقتایی ک حق با خودشه باز میاد هرکاری میکنه بخندم یا حرف بزنم

ولی من واقعا تا یه مدت زیاد سرد میشم