2777
2789

ما حدود یک ساله با هم هستیم، خانواده ها خبر دارن، یه مشکل مالی براش پیش اومد ولی من گفتم اشکال نداره خیلی از خود گذشتگی میکنم، خیلی خیلی ، روی خیلی چیزا خط کشیدم خودشم شرمنده هست و قرون قرون جمع میکنه تا مثلا چیزی که دوست دارم برام بخره، تا چند ماه آینده وضعش درست میشه الان من توقعی ندارم مدام خودش عذر خواهی میکنه ولی میگم من توقعی ندارم ، ولی دو سه باراینجا  گفتن اگر از الان اینطوری عادتش بدی حتی وقتی دستش به پول زیادی رسید میگه این که کم توقعه، اما خب هم تلاشش رو دارم میبنم هم شرمندگیش رو هم اینکه خیلی کم کم جمع میکنه یکهو یه کادویی که دوست دارم برام میخره، بچه هااا شما هم نظرتون رو میشه بگید؟چطور رفتار کنم؟ من خودم شاغلم و حتی شده براش پول واریز کنم در ماه دو سه بار،در عوض اونم کم نمیذاره تا جایی که از دستش برمیاد، ینی وقتی ۱ میلیون داره، ۹۵۰ هزار تومنش رو برای من خرج میکنه ۵۰ تومنش رو برای خودش

اینجا بدآموزی زیاد داره گوش نکن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به نظرم بعضی موقع ها هم ارج به صبوری و کنار همسر بودنه 

نه صرفا خرید 

ارح به عشقه

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
ارج چیه؟ارزشه؟

اره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اینجا نسخه ی کلی واسه همه میگن،شما متناسب با وضعیت خودت ازش استفاده کن...

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

منم ماشین داشتم اونم، مجبور شد ماشینشو بفروشه، هر بار من میرم دنبالش یا با ماشین من جایی میریم کلی عذرخواهی میکنه و هر چند وقت میگه دیگه تو رو خدا تو نیار من ماشین بابامو بیارم ازت خجالت میکشم یا وقتی میریم جایی میگه حداقل اجازه بده بنزینش رو بزنم تا از خجالتت در بیام نمیذارم البته ولی خب

وقتی نداره ک بحثش جداست 

اون   مثل    درمورد کسی ک همسرش داره ولی زنه باز ب خودش اهمیت نمیده ک خرج کنه !

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

نه عزیزم هر چیزی حد داره،،،فقط کاری من ک قدر دان باشه نه ک صبوری تو وظیفه بشه ارزش تو رو خودت تعیین می‌کنی کاهی صبر گاهی درک‌ کردن،کاهی خرج کردن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.