ما حدود یک ساله با هم هستیم، خانواده ها خبر دارن، یه مشکل مالی براش پیش اومد ولی من گفتم اشکال نداره خیلی از خود گذشتگی میکنم، خیلی خیلی ، روی خیلی چیزا خط کشیدم خودشم شرمنده هست و قرون قرون جمع میکنه تا مثلا چیزی که دوست دارم برام بخره، تا چند ماه آینده وضعش درست میشه الان من توقعی ندارم مدام خودش عذر خواهی میکنه ولی میگم من توقعی ندارم ، ولی دو سه باراینجا گفتن اگر از الان اینطوری عادتش بدی حتی وقتی دستش به پول زیادی رسید میگه این که کم توقعه، اما خب هم تلاشش رو دارم میبنم هم شرمندگیش رو هم اینکه خیلی کم کم جمع میکنه یکهو یه کادویی که دوست دارم برام میخره، بچه هااا شما هم نظرتون رو میشه بگید؟چطور رفتار کنم؟ من خودم شاغلم و حتی شده براش پول واریز کنم در ماه دو سه بار،در عوض اونم کم نمیذاره تا جایی که از دستش برمیاد، ینی وقتی ۱ میلیون داره، ۹۵۰ هزار تومنش رو برای من خرج میکنه ۵۰ تومنش رو برای خودش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی ب طرف مقابلت داره.ولی این واژه من هیچتوقعی ندارم به کل اشتباهه.الان شرایط اینطوریه که واست خرج میکنه کم کم شرایط و آدما عوض میشن.خودت میدونی اسی،ولی یکم روواژه هات بیشتر کار کن.این که پول ب حسابش میریزی اشتباه ترین کار دنیاست.
این مَثَل کلی هست واستثناهم وجود داره.زمانی که ابراز شرمندگی میکنه درجواب چه جمله ای میگی؟
میگم این حرفاا رو میگی ناراحت میشم میدونم اگر داشتی برام خرج میکردی، خب زندگی ینی همین، الان وضع من خوبه روزی هم میرسه که وضع تو از منم خوب تر میشه و دیگه هر چی آرزوش رو داری برام میخری به شوخی میگم اونموقع دیگه خودم کارتت رو دستت نمیدم و فقط خرج میکنم و بعدش خودشم میخنده و میگه هر چی الان دارم یا در آینده خواهم داشت برای توئه
میگم این حرفاا رو میگی ناراحت میشم میدونم اگر داشتی برام خرج میکردی، خب زندگی ینی همین، الان وضع من ...
همین که عذرخواهی میکنه واینا یعنی طرف مقابلت نیازی به این ضرب المثل نداره بنظرم.هیچوقت خریدکردنت حتی درحد یه لاک ارزون ویاجوراب کم نکن.شمادوتاهمودرک میکنین بنظرم اون برا خانمایی هست که خودشون رو غرق میکنن وحودشون رو تو زندگی فراموش میکنن.
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️