2777
2789
عنوان

اینجا میگن زنی که خرج نداره ارج نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 34 پست

ببین این حرف برا زنیه که شوهرش داره ولی زنه ازش نمی خواد

ن اینکه شوهره نداره

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب طرف مقابلت داره.ولی این واژه من هیچ‌توقعی ندارم به کل اشتباهه.الان شرایط اینطوریه که واست خرج میکنه کم کم شرایط و آدما عوض میشن.خودت میدونی اسی،ولی یکم رو‌واژه هات بیشتر کار کن.این که پول ب حسابش میریزی اشتباه ترین کار دنیاست.

این مَثَل کلی هست واستثناهم وجود داره.زمانی که ابراز شرمندگی میکنه درجواب چه جمله ای میگی؟

میگم این حرفاا رو میگی ناراحت میشم میدونم اگر داشتی برام خرج میکردی، خب زندگی ینی همین، الان وضع من خوبه روزی هم میرسه که وضع تو از منم خوب تر میشه و دیگه هر چی آرزوش رو داری برام میخری به شوخی میگم اونموقع دیگه خودم کارتت رو دستت نمیدم و فقط خرج میکنم و بعدش خودشم میخنده و میگه هر چی الان دارم یا در آینده خواهم داشت برای توئه

بستگی ب طرف مقابلت داره.ولی این واژه من هیچ‌توقعی ندارم به کل اشتباهه.الان شرایط اینطوریه که واست خر ...

یه حساب دارم به اسم خودمه، من پس اندازمو میریزم به اون کارت اونم دید اونطوریه گقت پس منم اینطوری کنم هر چی بخواد پس انداز کنه میریزه داخل اون کارت من،

یه حساب دارم به اسم خودمه، من پس اندازمو میریزم به اون کارت اونم دید اونطوریه گقت پس منم اینطوری کنم ...

اسی،بازم میگم شرایط عوض میشه.من اوایل مثل تو فک میکردم.ولی گاهی میگم‌کاش برمیگشتم عقب هیچ‌کدوم از این اشتباهات رو تکرار نمیکردم.

میگم این حرفاا رو میگی ناراحت میشم میدونم اگر داشتی برام خرج میکردی، خب زندگی ینی همین، الان وضع من ...

همین که عذرخواهی میکنه واینا یعنی طرف مقابلت نیازی به این ضرب المثل نداره بنظرم.هیچوقت خریدکردنت حتی درحد یه لاک ارزون ویاجوراب کم نکن.شمادوتاهمودرک میکنین بنظرم اون برا خانمایی هست که خودشون رو غرق میکنن وحودشون رو تو زندگی فراموش میکنن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️