2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دپ

A Remedy For A Broken  Heart

ولی دپرس تر میشی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

سعی کن شاد باشی این دنیا ارزش اینو نداره ک بخای بخاطر سنگای کوچیک یا بزرگی که میزاره جلو پات خودتو اذیت کنی ایشلا هزارساله باشه زبونم لال ولی مشخص نیست تا کی زنده ای شاید ی ثانیه دیگه شاید ی دیقه دیگه پس ناراحتیو بزار کنار اهنگم بدتر حالتو دپرس میکنه ولی اگه میدونی با گوش دادن اهنگ حالت بهتر میشه من چن تا اهنگ معرفی میکنم بهت

راجبش نگین علی یاسینی 

ادم بدی نبودم مهدی جهانی 

دریا مسیح ارش

دیدی مهراد جم

گل محمد لطفی

قاف طلیسچی

مال من انیتا

نوازش تتلو

شاه بیت مسیح ارش

دریا نمیرم گرشا رضایی

بهت قول میدم محسن یگانه 

دنیامی گرشا رضایی 

دریا دریا گرشا رضایی 

دلی دلی شاهین بنان

اما به نظرم آهنگ های شاد گوش بده 

ک افسرده نشی🌹

برای من دعا کن

امروز بتونم موفق شم😞

سعی کن شاد باشی این دنیا ارزش اینو نداره ک بخای بخاطر سنگای کوچیک یا بزرگی که میزاره جلو پات خودتو ا ...

اره عزیز میدونم ولی وقتی شوهرت دیگه دوست نداره جوری میشی ک دیگه چیزی واست مهم نیس من با اهنگ و اینا حالم خوب نمیشه فقط میخام سرمو باهاش گرم کنم ک یکمی یادم بره...

هوم میدونم ولی اگه ی اشک بیاد روچشام دلم اروم میشه ک نمیاد..

گوش کن معنی شم غمگینت می‌کنه من  الان دارم گوش میدم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
دریا نمیرم گرشا رضایی بهت قول میدم محسن یگانه  دنیامی گرشا رضایی  دریا دریا گرشا رضایی& ...

ایشالا موفق شب برا منم دعا کن

دریا نمیرم گرشا رضایی بهت قول میدم محسن یگانه  دنیامی گرشا رضایی  دریا دریا گرشا رضایی& ...

باش مرسی عزیزم ایشالا ک تو هر چیزی ک ب صلاحته موفق میشی و ب خواستت میرسی🙏🏻💚