2777
2789
عنوان

تاخیرپریود و واکسن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 33 پست
ببخشید مطمئن هستید که مشکل از جای دیگه نیست....چون نه من و نه هیچکدوم از خانمهای فامیلمون این اتفاق ...

والا من از تو همین نی نی سایت سرچ کردم دیدم کلی خانون گفتن که این مشکلو داشتن. در همین حد میدونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیخوام از چیزی دفاع کنم ولی ممکنه خیلی اتفاقی کسی ماهی که واکسن زده دچار کیست شده باشه یا بعلت استرس پریودش بهم ریخته باشه....اگه واقعا علتش واکسن باشه من خودم یکی پس چرا این مشکلو نداشتم....من هیچ کاری به حاشیه ها ندارم ولی تا چیزی از نظر علمی ثابت نشده باور نکنید

بفرما الان این خانم همون ماه باردار شدن که پریود نشدن....مبارکتون باشه مادرشدنتون

ممنون عزیزم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
من نمیخوام از چیزی دفاع کنم ولی ممکنه خیلی اتفاقی کسی ماهی که واکسن زده دچار کیست شده باشه یا بعلت ا ...

انشالله همینجور باشه که شما میگی. والا من طرفدار واکسن هستم. و همه رو هم تشویق کردم که بزنن

آره عزیزم خیلیا اینجورشدند  من خودم نزدم ولی یکی از خواهرام ۶ ماهه پریوداش شدید وطولانی شده  دقیقاً بعد واکسن

تعجب می کنم یه سری از کاربرا اونهمه نمونه مشاهده شده  باز به دلیل دفاع الکی ردش می کنند چون استدلالشون اینه برای خودشون همچی اتفاقی نیفتاده  درحالیکه بدنها متفاوته  

من نمیخوام از چیزی دفاع کنم ولی ممکنه خیلی اتفاقی کسی ماهی که واکسن زده دچار کیست شده باشه یا بعلت ا ...

این همه مورد پیش اومده که نمی تونه اتفاقی باشه  کمی فکر کنید علمی که شما از اون حرف می زنید  بعد ۱۰ سال ثابت کرد قرصهای رانیتیدین به شدت سرطانزاست واز داروخانه ها جمع آوری کردند    پس علم پزشکی هیچوقت قابل اعتماد نیست

تازه عوارض ازاین بدتر هم داشته باشه درحال حاضر هرگزفاش نمی کنند

این همه مورد پیش اومده که نمی تونه اتفاقی باشه  کمی فکر کنید علمی که شما از اون حرف می زنید &nb ...

بله شاید یه سری چیزا بعدا از نظر علمی ثابت بشه حتی در مورد همین واکسن....شما پست منو دقیق نخوندی سریع جبهه گرفتی.....منم نگفتم که این واکسن ها عالی هستند گفتم فعلا چیزی درموردشون ثابت نشده و چون یکی بخاطر بارداری یا کیست یا استرس پریودش بهم ریخته دلیل بر رد و قبول چیزی نیست...شایدم بعدا ثابت بشه که این واکسن ها باعث تمام بیماریهای و بدبختی های ماست خدارو چه دیدی؟؟؟    

بله شاید یه سری چیزا بعدا از نظر علمی ثابت بشه حتی در مورد همین واکسن....شما پست منو دقیق نخوندی سری ...

نه عزیز جبهه نگرفتم  ولی این مورد اینقدر تاپیک دیدم و همکارم وخواهرم هم اینطور شدند دیگه جای شک باقی نمی ذارند  خواهرم بله دکتر رفت 

نه عزیز جبهه نگرفتم  ولی این مورد اینقدر تاپیک دیدم و همکارم وخواهرم هم اینطور شدند دیگه جای شک ...

اصلا هیچ شکی نیست....صددرصد شما از نظر علمی ثابتش کردی  ... این زلزله ها و سیل و اینام از این واکسن هاست....من میگم لایه اوزونم این واکسنه سوراخ کرده  

کلا هربلایی بیاد سرمون از همینه....دیگه چه علمی بالاتر از تاپیک های نی نی سایت و خواهرشما