2777
2789
عنوان

دوستان چندتا کتاب صوتی ک گوش دادین و خوب بوده معرفی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3326 بازدید | 24 پست
از کجا دانلود کنم؟

نرم افزار طاقچه رو دانلود کن از اونجا ۴و ۸۰۰ خریدم اثر مرکب رو 

کتاب چه کسی پنیر منو جا به جا کرد هم خوندم عالی بود ولی الان فقط کتاب سه شنبه ها با موری رو پیشنهاد میدم 

دیدگاهت به زندگی رو تغییر میده

ادمو میسازه 

بینهایت اموزنده اس فقط همش فکر میکنم چقد خوش شانسم که این کتابو به موقع خوندم 

خیبی دیر نشده یعنی هر چی زودتر بخونیش برنده ایی

خیلی دنبال رایگان نباش به خودت بگو همیشه  که  چیزای با ارزش پولی ان باید بابت اش پول بدی چون با ارزش ِ

و کتاب ارزشمند ترینه

چون یاد میگیری به مرور که میخونی میبینی حرف زدنت رفتارت طرز فکرت تغییر کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دنبال رایگان نباش به خودت بگو همیشه  که  چیزای با ارزش پولی ان باید بابت اش پول بدی چ ...

آخه من شبها یکمی وقت میکنم با بچه نمیشه تو طول روز گوش بدم گفتم اول چندتا گوش بدم ببینم میتونم بفهمش بعد دیگه کتابهای خوب رو بخرم

خیلی دنبال رایگان نباش به خودت بگو همیشه  که  چیزای با ارزش پولی ان باید بابت اش پول بدی چ ...

خیلی دلم میخواد کتابخون بشم و اطلاعاتم بالا باشه بچمم ازم یاد بگیره ک کتاب بخونه ولی نمیدونم باید چیکارکنم اصلا حافظه خوبی ندارم هرچی میشنوم یا میخونم زود همه اشو فراموش میکنم😓

خیلی دلم میخواد کتابخون بشم و اطلاعاتم بالا باشه بچمم ازم یاد بگیره ک کتاب بخونه ولی نمیدونم باید چی ...

عزیزم نگران و درگیر ابن موضوع نباش که چرا فراموش میکنی. مپ هم همینطورم ولی مداوم کتاب میخونم و همیشه یک کتاب در حال خوندن دارم چون روحیه م رو تقویت میکنه. یکبار هم در یک سایت کتابخوانی این مطلب رو خوندم که اگر مطالب کتاب هایی که خوندید از یادتون میرن نگران نباشید, اونها اثرشون رو در شیره جان شما گذاشتن. 

واقعا هم همینطور. مثلا همون کتاب صوتی چهارمیثاق منو از حالت افسردگی خارج کرد و اگرچه حرف هاش فراموشم شده اما اثرشو گرفتم. ضمنا میتونی یک دفترچه داشته باشی و جملات ناب هرکتابی که میخونی رو اونجا یادداشت کنی برای مرور دوباره. 

این موهبت رو از خودت دریغ نکن😘

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
عزیزم نگران و درگیر ابن موضوع نباش که چرا فراموش میکنی. مپ هم همینطورم ولی مداوم کتاب میخونم و همیشه ...

مرسی عزیزم انشالله شروع میکنم ب خوندن🌷🌷

آخه من شبها یکمی وقت میکنم با بچه نمیشه تو طول روز گوش بدم گفتم اول چندتا گوش بدم ببینم میتونم بفهمش ...

اینا بهانه اس خودتم بهتر میدونی دیر نشده از الان به خودت و بچت بیاموز برای استفاده از چیزای خوب باید پول بده 

این خرج کردن ها خیلی بهتر از خوردن یه ساندویچ بیخوده