2777
2789
عنوان

خاطره

527 بازدید | 26 پست

این عکس برای شب امتحانشه هیچی بلد نبود و مامانش نمیدونست ساعت ۹/۱۰ گفتیم میریم میخوابیم ولی تا ۳ صب باهاش بیدار موندم که خوابش نبره و باهاش فیزیک کار کردم 

باورش نمیشد یاد گرفته

حالا بازم کسی هست که فکر کنه از رو سیاست یا حسادت همه چیو به شوهرم گفتم؟

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان

ممکنه دوتا تاپیک قبل نگاه کنی که دیگه توضیح ندم💕

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
برای‌چی حرف دیگران برات مهمه چرا میخوای بهشون اثبات کنی؟ قطعا خدا از نیت قلبی تو آگاهه گلم

نمیدونم چمه قصدم اثبات نیست فقط دلم نمیخواد یه سری حرفارو همش بهم بگن و اصلا صدای منو نشنون و فقط قضاوتم کنن

تاپیکای قبلیتو همین الان نصفه نیمه خوندم 

تبریک میگن تو یه آدم با شعور و مهربونی 💛🌈 ( البته تا جایی که من خوندم ممکنه بعدا نظرم عوض بشه اما فعلا همینو داشته باش😶💔)

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دقیقا...

سخته وقتی یکی یه چیزی میگه که اشتباست 

تو براش توضیح میدی ولی اون اصلا به حرفت گوش نمیده و فقط حرف خودشو میزنه

تاپیکای قبلیتو همین الان نصفه نیمه خوندم  تبریک میگن تو یه آدم با شعور و مهربونی 💛🌈 ( البته ...

مرسی که انرژی مثبت میدی💕

نمیدونم چمه قصدم اثبات نیست فقط دلم نمیخواد یه سری حرفارو همش بهم بگن و اصلا صدای منو نشنون و فقط قض ...

داشتن زن داداش مهربونی مثل تو آرزوی بقیه است

دختر ۱۵ ساله کلی راه خطر جلو پاش هست شما کار درست انجام دادی

در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
داشتن زن داداش مهربونی مثل تو آرزوی بقیه است دختر ۱۵ ساله کلی راه خطر جلو پاش هست شما کار درست انجا ...

وقتی یکی میفهمه من چی میکشم انگار دنیارو بهم دادن

واقعا ازت ممنونم💕

الان خوشحالم که تونستم نجاتش بدم ولی ناراحتم چون نمیدونم چقدر اژم دلخور شده

ولشون کن من تاپیکتو خوندم میدونم قصدت کمک بوده 

ممنونم عزیزدل💕

فدات گلم فقط به نامزدت بگو به روی خواهرش نیاره بفهمه تو گفتی دیگ چیزی رو بهت نمیگه

گفتم بهش ولی حتما خودش میفهمه کار منه اگ ازم بپرسه کتمان نمیکنم